reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Laktator zamawiam przez internet na pewno, butelki też, smoczki x2 z Lovi w kształcie sutka znalazłam w sklepie za 10zl więc taniej niż na internecie. :) Wanienka za 20zl jest w sklepach. Ale nie wiem jak kosmetyki, podkłady, pieluszki i reszta. :D
Ja kosmetyki będę kupować z firmy Sylveco (to to samo co Biovalen i Vianek). Pracowałam u nich jak jeszcze w firmie było 9 osób :D i wiem jak wygląda produkcja i mam pewność że to co w składzie jest dawane do kosmetyków bez żadnych innych dodatków. Także ja nawet nie patrzę na inne produkty. Ewentualnie Babydream z Rossmann też mają składy ok :)

reklama
Ja miałam dwie kolorowe (pepcowe i one szybko się wyciągają i jak potrzebowałam to szły w kosz a w każdej chwili można było dokupić sztukę czy dwie) białych miałam jakieś 10 szt. I to było ohoho. Głównie przy odbijaniu albo jak Aleks miał etap ślinienia się mega [emoji23]
To nie wiem , kupię z 10bialych i z 5kolorowych starczy ? Czy już kupić 10 bo tańsze na allegro i lepiej mieć na zapas ?
Boże jaka się ciemna zrobiłam dzisiaj :o

Jeszcze nie dobilam do wagi sprzed ciąży [emoji14] chociaz ja większość czasu szczypiorek byłam. Najwięcej ważyłam pół roku przed tą ciąża i zaczęłam ćwiczyć i spadłam. Potem jeszcze przez wymioty spadłam.
A gorąco być nie powinno :) nie jest ten materiał gruby :)

Ja dopiero 4tygodnie temu doszłam do wagi sprzed ciąży i póki co jestem plus 2 :D
Myślałam nad takimi ale mam sporo legginsów i już chyba mi wystarcza takie bez materiału na brzuszku do lipca :)
Bardziej myślałam nad dżinsami ciążowymi ale drogie i sobie odpuscilam :p

Laktator zamawiam przez internet na pewno, butelki też, smoczki x2 z Lovi w kształcie sutka znalazłam w sklepie za 10zl więc taniej niż na internecie. :) Wanienka za 20zl jest w sklepach. Ale nie wiem jak kosmetyki, podkłady, pieluszki i reszta. :D
Gdzie sa smoczki za 10 zl a wanienka za 20? To też bym w takich cenach kupiła :D

To zaraz posegreguje :D bo 3/4zl za kolorowa to chyba nie dużo nie ? W sklepach są droższe chyba ? :)

Ja dzisiaj byłam na butelkowym rekonesansie w ostatnim możliwym sklepie, szukam namiętnie szklanych butelek (jestem skazana na allegro) i oglądałam tetrę akuratnie, 3 sztuki kolorowej kosztowały 16zł, także masz przelicznik, flanelowa też w tej cenie.

reklama
Do góry