reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Laktator zamawiam przez internet na pewno, butelki też, smoczki x2 z Lovi w kształcie sutka znalazłam w sklepie za 10zl więc taniej niż na internecie. :) Wanienka za 20zl jest w sklepach. Ale nie wiem jak kosmetyki, podkłady, pieluszki i reszta. :D
Ja kosmetyki będę kupować z firmy Sylveco (to to samo co Biovalen i Vianek). Pracowałam u nich jak jeszcze w firmie było 9 osób :D i wiem jak wygląda produkcja i mam pewność że to co w składzie jest dawane do kosmetyków bez żadnych innych dodatków. Także ja nawet nie patrzę na inne produkty. Ewentualnie Babydream z Rossmann też mają składy ok :)

reklama
Ja miałam dwie kolorowe (pepcowe i one szybko się wyciągają i jak potrzebowałam to szły w kosz a w każdej chwili można było dokupić sztukę czy dwie) białych miałam jakieś 10 szt. I to było ohoho. Głównie przy odbijaniu albo jak Aleks miał etap ślinienia się mega [emoji23]
To nie wiem , kupię z 10bialych i z 5kolorowych starczy ? Czy już kupić 10 bo tańsze na allegro i lepiej mieć na zapas ?
Boże jaka się ciemna zrobiłam dzisiaj :o

Jeszcze nie dobilam do wagi sprzed ciąży [emoji14] chociaz ja większość czasu szczypiorek byłam. Najwięcej ważyłam pół roku przed tą ciąża i zaczęłam ćwiczyć i spadłam. Potem jeszcze przez wymioty spadłam.
A gorąco być nie powinno :) nie jest ten materiał gruby :)

Ja dopiero 4tygodnie temu doszłam do wagi sprzed ciąży i póki co jestem plus 2 :D
Myślałam nad takimi ale mam sporo legginsów i już chyba mi wystarcza takie bez materiału na brzuszku do lipca :)
Bardziej myślałam nad dżinsami ciążowymi ale drogie i sobie odpuscilam :p

Laktator zamawiam przez internet na pewno, butelki też, smoczki x2 z Lovi w kształcie sutka znalazłam w sklepie za 10zl więc taniej niż na internecie. :) Wanienka za 20zl jest w sklepach. Ale nie wiem jak kosmetyki, podkłady, pieluszki i reszta. :D
Gdzie sa smoczki za 10 zl a wanienka za 20? To też bym w takich cenach kupiła :D

To zaraz posegreguje :D bo 3/4zl za kolorowa to chyba nie dużo nie ? W sklepach są droższe chyba ? :)

Ja dzisiaj byłam na butelkowym rekonesansie w ostatnim możliwym sklepie, szukam namiętnie szklanych butelek (jestem skazana na allegro) i oglądałam tetrę akuratnie, 3 sztuki kolorowej kosztowały 16zł, także masz przelicznik, flanelowa też w tej cenie.

reklama
Do góry