Ja kosmetyki będę kupować z firmy Sylveco (to to samo co Biovalen i Vianek). Pracowałam u nich jak jeszcze w firmie było 9 osób i wiem jak wygląda produkcja i mam pewność że to co w składzie jest dawane do kosmetyków bez żadnych innych dodatków. Także ja nawet nie patrzę na inne produkty. Ewentualnie Babydream z Rossmann też mają składy okLaktator zamawiam przez internet na pewno, butelki też, smoczki x2 z Lovi w kształcie sutka znalazłam w sklepie za 10zl więc taniej niż na internecie. Wanienka za 20zl jest w sklepach. Ale nie wiem jak kosmetyki, podkłady, pieluszki i reszta.
reklama
karkula309
Fanka BB :)
Jakby było przystępnie cenowo to daj znać [emoji108] chociaż sądząc po zdjęciu będzie pewnie drogo ..U mnie na osiedlu otworzyli sklep z rzeczami dla maluszków, ale wydaje mi się że będą ceny z kosmosu. Jak będę na chodzie to na pewno zagladne obczaić.Zobacz załącznik 848036
Anulaa88
Ja to sobie już nie wyobrażam spodni bez pasa ciążowego[emoji4] wszystko inne mnie ciśnie[emoji4]Jaka zgrabniutka
Fajne te getry, a nie będzie Ci za gorąco na brzuszku ?
G
gosc12
Gość
To nie wiem , kupię z 10bialych i z 5kolorowych starczy ? Czy już kupić 10 bo tańsze na allegro i lepiej mieć na zapas ?Ja miałam dwie kolorowe (pepcowe i one szybko się wyciągają i jak potrzebowałam to szły w kosz a w każdej chwili można było dokupić sztukę czy dwie) białych miałam jakieś 10 szt. I to było ohoho. Głównie przy odbijaniu albo jak Aleks miał etap ślinienia się mega [emoji23]
Boże jaka się ciemna zrobiłam dzisiaj
G
gosc12
Gość
To zaraz posegreguje bo 3/4zl za kolorowa to chyba nie dużo nie ? W sklepach są droższe chyba ?Ja miałam 10 białych i 5 kolorowych na Janka Wystarczało.
G
gosc12
Gość
Fajne baloniki u mnie w mieście też otworzyli podobny sklep i ceny różne. Jedne rzeczy drogie drugie takie w miarę, inne tańsze musisz przejść , zobaczyć może na otwarciu będą jakieś promocjeU mnie na osiedlu otworzyli sklep z rzeczami dla maluszków, ale wydaje mi się że będą ceny z kosmosu. Jak będę na chodzie to na pewno zagladne obczaić.Zobacz załącznik 848036
G
gosc12
Gość
Jeszcze nie dobilam do wagi sprzed ciąży [emoji14] chociaz ja większość czasu szczypiorek byłam. Najwięcej ważyłam pół roku przed tą ciąża i zaczęłam ćwiczyć i spadłam. Potem jeszcze przez wymioty spadłam.
A gorąco być nie powinno nie jest ten materiał gruby
Ja dopiero 4tygodnie temu doszłam do wagi sprzed ciąży i póki co jestem plus 2
Myślałam nad takimi ale mam sporo legginsów i już chyba mi wystarcza takie bez materiału na brzuszku do lipca
Bardziej myślałam nad dżinsami ciążowymi ale drogie i sobie odpuscilam
Maljan
Gdzie sa smoczki za 10 zl a wanienka za 20? To też bym w takich cenach kupiłaLaktator zamawiam przez internet na pewno, butelki też, smoczki x2 z Lovi w kształcie sutka znalazłam w sklepie za 10zl więc taniej niż na internecie. Wanienka za 20zl jest w sklepach. Ale nie wiem jak kosmetyki, podkłady, pieluszki i reszta.
Luiza.
To zaraz posegreguje bo 3/4zl za kolorowa to chyba nie dużo nie ? W sklepach są droższe chyba ?
Ja dzisiaj byłam na butelkowym rekonesansie w ostatnim możliwym sklepie, szukam namiętnie szklanych butelek (jestem skazana na allegro) i oglądałam tetrę akuratnie, 3 sztuki kolorowej kosztowały 16zł, także masz przelicznik, flanelowa też w tej cenie.
reklama
G
gosc12
Gość
Mnie też. Spodnie czekają u mnie w mieszkaniu na szafę i czas po ciazy, zostały mi jedne i leginsy.. dobrze , że ciepło jest. Można założyć sukienkęJa to sobie już nie wyobrażam spodni bez pasa ciążowego[emoji4] wszystko inne mnie ciśnie[emoji4]