reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
No i super :) wiadomo, mam wolne i nigdzie się nie spieszy, ale wole to za jednym zamachem załatwić i mieć już spokój :)

To może dokupie sobie cytrynę po prostu i wcisnę hah[emoji5] jeśli tak można.

Oj no to jakoś to będę musiała przeżyć. Zjem kolacje o 19 i później katorga [emoji16]
Lepiej spytaj tam gdzie będziesz robiła badanie. Bo czasem nie pozwalają nawet cytryny wcisnąć ani pić glukozy cytrynowej :/ i wtedy trzeba się męczyć zwykła.

A ja właśnie dziś wybrałam się na obchód po sklepach bo sobie myślę że większość z was ma już prawie wyprawkę gotowa to spróbuję i ja coś kupić.. ale jak chodziłam po sklepach patrzyłam na ceny to aż mi się słabo robiło jak łatwo można przepłacać .. patrzyłam nawet jakieś mleczko do kapania i na jednym mleczku wychodzi 7zl taniej na internecie .. to kupisz dwie rzeczy i już się przesyłka zwraca :/ no i jak myślę że mam zamawiać przez neta to wiem że mam jeszcze czas na kosmetyki np :D czyli dalej nie potrawie zacząć robić wyprawki :D
Aaaa. To ja w takim razie też :D
Nie orientuje się aż tak jakie są ceny w sklepach i w aptekach bo tych rzeczy jest sporo patrzac na wyprawkę od podstaw..

Dziewczyny ja tez nie mam siary w piersiach..:) ja mam termin na koniec sierpnia i dlatego kupiłam cieplejszy kocyk minky;) muszę wziąć się za sprawdzeniem ile ubranek mam na jaki rozmiar bo ciuszki leżą mi w szafie na razie ;)
Posprawdzaj sobie to będziesz miała spokojną głowę przynajmniej pod koniec ciąży :) ja się cieszę , że chociaż ubranka mam z głowy :)

Mi tez szybciutko czas leci, dziś już 24 tydzień i 2 dzień, także nim się obejrzymy to będzie już lipiec i ostatnie odliczanie :)
Jak już widzę panie z wózeczkami z dziećmi na spacerach to aż mi tak ciepło na serduchu i nie mogę się doczekać kiedy to ja tak będę spacerowała z moja Kornelią [emoji254][emoji307]

Ja od poprzedniej wizyty, która była w lipcu 2017 to teraz jak miałam kontrole to mam 3 zęby do roboty.. masakra. Akurat w czerwcu urodzinowo jeden po drugim będę robić. Teraz już zero słodyczy do tego czasu, bo przegielam..

Ja to lubiłam brać ryż, warzywa chińskie mieszanka taka z patelni i kurczak do tego.
A jeśli chodzi o jakieś sałatki to zawsze robię mixy typu sałata, albo jakaś roszponka, rucola, pomidor, ogórek, cebula, oliwki, ser feta, kurczak, pomidory suszone itd :) wiec nic wymyślnego, ale jakie zdrowe i smaczne :)

Kornelia ❤️❤️ śliczne imię :)

Aaaa. To ja w takim razie też :D
Nie orientuje się aż tak jakie są ceny w sklepach i w aptekach bo tych rzeczy jest sporo patrzac na wyprawkę od podstaw..
Dzisiaj właśnie miałam godzinkę luźna na mieście i chodziłam po sklepach i porównywałam sobie szczególnie kosmetyki dla noworodków i w necie można znaleźć tańsze :) chodzilam z telefonem jak jakiś głąb :D w Hebe jest jakaś promocja na kosmetyki -10% dla dzieci ale nie czytałam warunki więc nie wiem dokładnie na jakich zasadach i do kiedy :)

Dzisiaj właśnie miałam godzinkę luźna na mieście i chodziłam po sklepach i porównywałam sobie szczególnie kosmetyki dla noworodków i w necie można znaleźć tańsze :) chodzilam z telefonem jak jakiś głąb :D w Hebe jest jakaś promocja na kosmetyki -10% dla dzieci ale nie czytałam warunki więc nie wiem dokładnie na jakich zasadach i do kiedy :)
Ja to samo dzisiaj :D tylko że pojechałam do takiego sklepu dużego u nas w mieście z rzeczami dla dzieci i sprawdzałam ceny butelek, smoczków, kocyków, pościeli, wanienek, laktatorów itp :D mają ceny spoko w porównaniu do np smyka ale i tak allegro zwycięża [emoji14]

Dziewczynki doszły mi te getry 3/4 co wczoraj zamawiałam i powiem na pierwszy rzut oka spoko:)
Tylko inny materiał niż tych długich co zamawiałam to później zdam relacje czy się nie mechacą i czy kolana się nie wyciągają :) w tamtych długich nic się nie działo to mam nadzieję że i z tymi będzie spoko :)
PicsArt_04-18-05.33.28.jpg
PicsArt_04-18-05.34.36.jpg

Załączniki

• PicsArt_04-18-05.33.28.jpg
    PicsArt_04-18-05.33.28.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 334
  • PicsArt_04-18-05.34.36.jpg
    PicsArt_04-18-05.34.36.jpg
    55,1 KB · Wyświetleń: 330
Mi tyle zeszło bo porywnywalam kosmetyki u tego sprzedawcy z allegro z cenami na internecie i w ogóle się nie różnią, ciekawe o ile się różnią ceny z aptekowymi.
Pewnie jak taki głąb będę chodziła w maju :D nie martw się, nie będziesz sama :D

reklama
Ale się wysiedziałam na tym allegro. W między czasie posprzątałam, ugotowalam.
I doszłam do wniosku , że chyba zrezygnuje z zakupów przez internet.. bo trochę za dużo ładuje do koszyka i wychodzi o wiele wyższa suma do zapłaty niż bym miała do zapłaty w sklepie :D
Mój koszyk:
Zobacz załącznik 848006 Zobacz załącznik 848007 Zobacz załącznik 848008 Zobacz załącznik 848009 Zobacz załącznik 848010
Opłaca się te rzeczy kupić za 270zl ?
Na co Ci tyle tetrówek ?? :d

Do góry