reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja w sukience wyglądam jak szafa trzydrzwiowa :p muszę zainwestować w jakieś krótkie spodenki, bo mi za ciepło w dżinach już.

reklama
Ja kosmetyki będę kupować z firmy Sylveco (to to samo co Biovalen i Vianek). Pracowałam u nich jak jeszcze w firmie było 9 osób :D i wiem jak wygląda produkcja i mam pewność że to co w składzie jest dawane do kosmetyków bez żadnych innych dodatków. Także ja nawet nie patrzę na inne produkty. Ewentualnie Babydream z Rossmann też mają składy ok :)
Nie slyszalam o tej firmie.. a droga jest ? W aptekach łatwo dostępna ? :)

Gdzie sa smoczki za 10 zl a wanienka za 20? To też bym w takich cenach kupiła :D
Koło mnie jest sklep/hurtownia. Rodzinna firma koło domu i tam Pani ma wózki, kocyki, wanienki , smoczki. No wszystko co dla dzieci. Jak bedziesz chciała to kupię dwa opakowania smoczków i Ci wyślę :D ale nie ma za dużego wyboru. :p

Ja dzisiaj byłam na butelkowym rekonesansie w ostatnim możliwym sklepie, szukam namiętnie szklanych butelek (jestem skazana na allegro) i oglądałam tetrę akuratnie, 3 sztuki kolorowej kosztowały 16zł, także masz przelicznik, flanelowa też w tej cenie.

Też będę kupowała szklane. :) To kilka rzeczy chyba kupię jednak u tego Pana z allegro :D a z resztą zobacze, będę łazić po sklepach z telefonem i zapisywać co jeszcze zamówić :) może jakoś dojde do ładu z tym wszystkim :hmm:

Ja w sukience wyglądam jak szafa trzydrzwiowa :p muszę zainwestować w jakieś krótkie spodenki, bo mi za ciepło w dżinach już.
AA nie gadaj głupot :) a takie sukienki obcisłe, nie rozkloszowane ?
squarequick_201843152025775.jpg
IMG_20180408_140014.jpg

Załączniki

• squarequick_201843152025775.jpg
    squarequick_201843152025775.jpg
    265,4 KB · Wyświetleń: 318
  • IMG_20180408_140014.jpg
    IMG_20180408_140014.jpg
    147,9 KB · Wyświetleń: 304
Ja mam taką prostą którą bardzo lubię
Makaron w kształcie ryżu lub jakiś drobniutki ugotowany , ogórek zielony w kostkę,kukurydza, szynka w kostkę, dużo duzo koperku posiekanego,sól,pieprz,jogurt naturalny i z łyżka majonezu ;)
O jadlam podobna tylko zamiast szynki byly gotowane pieczarki a do sosu jeszcze czosnek :D

reklama
Do góry