reklama
G
gosc12
Gość
Nie slyszalam o tej firmie.. a droga jest ? W aptekach łatwo dostępna ?Ja kosmetyki będę kupować z firmy Sylveco (to to samo co Biovalen i Vianek). Pracowałam u nich jak jeszcze w firmie było 9 osób i wiem jak wygląda produkcja i mam pewność że to co w składzie jest dawane do kosmetyków bez żadnych innych dodatków. Także ja nawet nie patrzę na inne produkty. Ewentualnie Babydream z Rossmann też mają składy ok
G
gosc12
Gość
Koło mnie jest sklep/hurtownia. Rodzinna firma koło domu i tam Pani ma wózki, kocyki, wanienki , smoczki. No wszystko co dla dzieci. Jak bedziesz chciała to kupię dwa opakowania smoczków i Ci wyślę ale nie ma za dużego wyboru.Gdzie sa smoczki za 10 zl a wanienka za 20? To też bym w takich cenach kupiła
G
gosc12
Gość
Ja dzisiaj byłam na butelkowym rekonesansie w ostatnim możliwym sklepie, szukam namiętnie szklanych butelek (jestem skazana na allegro) i oglądałam tetrę akuratnie, 3 sztuki kolorowej kosztowały 16zł, także masz przelicznik, flanelowa też w tej cenie.
Też będę kupowała szklane. To kilka rzeczy chyba kupię jednak u tego Pana z allegro a z resztą zobacze, będę łazić po sklepach z telefonem i zapisywać co jeszcze zamówić może jakoś dojde do ładu z tym wszystkim
Fiorna
Fanka BB :)
Ja to sobie już nie wyobrażam spodni bez pasa ciążowego[emoji4] wszystko inne mnie ciśnie[emoji4]
Ja mam tak samo, tylko z pasem, wygodnie i komfortowo
G
gosc12
Gość
AA nie gadaj głupot a takie sukienki obcisłe, nie rozkloszowane ?Ja w sukience wyglądam jak szafa trzydrzwiowa muszę zainwestować w jakieś krótkie spodenki, bo mi za ciepło w dżinach już.
Załączniki
Luiza.
Wiesz, ja ważę teraz 130kg, mnie albo jakieś spodenki za kolana, albo co... muszę poszukać na targowisku w niedzielę, tam jest wszystkoAA nie gadaj głupot a takie sukienki obcisłe, nie rozkloszowane ?
Zobacz załącznik 848048 Zobacz załącznik 848049
GorzkaPomarańcza
O jadlam podobna tylko zamiast szynki byly gotowane pieczarki a do sosu jeszcze czosnekJa mam taką prostą którą bardzo lubię
Makaron w kształcie ryżu lub jakiś drobniutki ugotowany , ogórek zielony w kostkę,kukurydza, szynka w kostkę, dużo duzo koperku posiekanego,sól,pieprz,jogurt naturalny i z łyżka majonezu
Nooo a nisko też gumki nie spuszczę, bo małą mam nisko i też mnie ciśnie strasznieJa to sobie już nie wyobrażam spodni bez pasa ciążowego[emoji4] wszystko inne mnie ciśnie[emoji4]
reklama
W pepco 3.99 zł kolorowąTo zaraz posegreguje bo 3/4zl za kolorowa to chyba nie dużo nie ? W sklepach są droższe chyba ?