E
Ewka34
Gość
To ja ta wydzieline produkuje chyba tam na dole [emoji23] [emoji23]Zobaczysz pod koniec ciąży [emoji23] wtedy to w nocy nie mogłam normalnie oddychać [emoji23]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To ja ta wydzieline produkuje chyba tam na dole [emoji23] [emoji23]Zobaczysz pod koniec ciąży [emoji23] wtedy to w nocy nie mogłam normalnie oddychać [emoji23]
Ale ja dostałam kataru, jeszcze przed ciążą :/ chyba w pracy mnie coś uczulilo , bo pracowałam w obuwniczym. W ciąży się nasiliło. Chociaż od marca i tak jest lepiej niż było już jestem na tyle przyzwyczajona po tylu miesiącach , że gdyby go nie bylo to chyba czuła bym się nie swojoTeraz więcej wydzieliny organizm produkuje. Nie tylko śluz z szyjki macicy ale np w nosie i ma się tzw katar ciężarnej też tak mam, a rano muszę po wstaniu z łóżka nos wydmuchać
Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app
Musisz mieć ładnie zdolnego brata skoro tak zaszalal nie wiesz dużo ma nauki ? Moje koleżanki co są na farmacji narzekają że one mają tyle nauki, tyle kolosów a ich znajomi z lekarskiego mają ciągle czas na jakieś imprezy , wyjazdy i mniej zajęć i tylko ciągle ich wyciągają na jakieś wyjścia a ja nie wiem czy w to wierzyć czy może moje koleżanki są mniej zdolne i muszą się więcej uczyćMój brat się na pięć uczelni na medycynę dostal. Lublin, Rzeszów, Kielce, Łódź i Katowice. Rzeszów był tak awaryjnie jakby nigdzie indziej go nie przyjęli. Koniec końców wybrał najbliżej bo Lublin, no ale mówię w Lublinie medycyna lata. Więc mają już doświadczenie, poziom i renomę
Hyhy mam takie piekne buty na wysokich obcasach i nie moge w nich chodzic bo mnie krzyz boli@KatiNails to allegro? mama mi kupila ciuszki ciazowe i jak wroce od lekarza bede mierzyc. Ciekawe czy ktoras z Was chodzi w takich szpilach jak pani na zdjeciu
Katar tez mam prawie od początku ciazy, czasem sie nasila, a bywaja dni ze nie mam
Nie wiem, nie wnikalamNie rozumiem po co sie tam psikac dezodorantem [emoji14] niektóre schorzenia lekarz moze poznac po zapachu. Tak, idę. Tylko, ze u mojego gina na nfz dluzej trwa badanie na fotelu niz samo usg :/ az mi sie tych wizyt odechciewa
Ma dużo nauki. Po nocach zakuwa. W Rzeszowie jest bardzo rzadko. Ale on miał zawsze łatwość nauki (nie powiem że nie musiał się uczyć, bo musiał, ale łatwo mu to przychodziło). No i on wszystko zdaje w pierwszym terminie. Ci co wiecznie imprezują to pewnie gorzej ze zdawaniem mają ;p on naukę i imprezy potrafił rozsądnie pogodzić. Jestem z Niego dumna, że był bardziej ambitny niż ja i mam nadzieję, że mój syn otrzymał w genach 'biologie' i pójdzie w ślady ojca chrzestnegoMusisz mieć ładnie zdolnego brata skoro tak zaszalal nie wiesz dużo ma nauki ? Moje koleżanki co są na farmacji narzekają że one mają tyle nauki, tyle kolosów a ich znajomi z lekarskiego mają ciągle czas na jakieś imprezy , wyjazdy i mniej zajęć i tylko ciągle ich wyciągają na jakieś wyjścia a ja nie wiem czy w to wierzyć czy może moje koleżanki są mniej zdolne i muszą się więcej uczyć
To ja umojego widze za kazdym razem bo mam naprzeciw siebie monitor widze jak sie rusza gdy ten manewruje sonarem hyhy ostatnio tak machala raczkami jakby chciala powiedziec wezcie to ze mnie hyhyNie wiem, nie wnikalam
Współczuję.. a może chce zbadać dokładniej ? Czy chodzi o to , że USG trwa tak krótko ? Ja chodzę prywatnie i mam to samo. Ostatnio nawet nie zdążyłam poprosić o poskzanie małej bo już wyłączył aparaturę i wytarł brzuch papierem :/ wcześniej USG trwało jakaś minutę.. biorą kasę a ciężko dziecko matce pokazać. Za tydzień się upomne bo już też mnie to drażni.. wychodzę z wizyty z takim niedosytem. Nawet zdj nie da, bo uznał , że już mam dużo całe 2
Leginsy na allegro wcześniej długie leginsy zamówiłam na Allegro byłam zadowolona a zegarek i buciki dla małej na aliexpress@KatiNails to allegro? mama mi kupila ciuszki ciazowe i jak wroce od lekarza bede mierzyc. Ciekawe czy ktoras z Was chodzi w takich szpilach jak pani na zdjeciu
Katar tez mam prawie od początku ciazy, czasem sie nasila, a bywaja dni ze nie mam
Moja corcia tez ma latwa przyswajalnosc wiedzy moze jej sie uda zrobic te studia psychiatryczneMa dużo nauki. Po nocach zakuwa. W Rzeszowie jest bardzo rzadko. Ale on miał zawsze łatwość nauki (nie powiem że nie musiał się uczyć, bo musiał, ale łatwo mu to przychodziło). No i on wszystko zdaje w pierwszym terminie. Ci co wiecznie imprezują to pewnie gorzej ze zdawaniem mają ;p on naukę i imprezy potrafił rozsądnie pogodzić. Jestem z Niego dumna, że był bardziej ambitny niż ja i mam nadzieję, że mój syn otrzymał w genach 'biologie' i pójdzie w ślady ojca chrzestnego