reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja jak na razie porodu się nie obawiam. To chyba dlatego że to będzie 3 poród w tym samym szpitalu i zdecydowałam się na obecność wybranej położnej. Dzięki niej nie nacieli mnie przy drugim porodzie i ufam jej że zrobi co w jej mocy by i teraz tak było.oczywiscie jak będzie taka konieczność to co innego.juz to przetrwalam kiedyś i żyje:) niemniej wiem jak wygodniej dojść do siebie bez nacinarka i bardzo bym chciała by tak teraz było.
Podobno na krocze po porodzie bardzo dobre jest tantum rosa ale nie używałam nigdy.
Niestety mam doświadczenie z ręcznym wydobyciem łożyska bo nie chciało się urodzić i tego się najbardziej obawiam. Zwłaszcza że gin uważa że jak raz tak miałam to i teraz może być podobnie.
Nie wiem jak jest z cc i mam nadzieję że nie będzie takiej konieczności. Ogółem to jednak operacja A tego się boję.

Ja bardzo bym chciała maluszka dac od razu do swojego pokoiku ale nie mam takiej opcji mieszkaniowej.musiałabym córkom zrobić wspólny pokój A to nie wchodzi w grę więc synio w sypialni będzie z nami. Jesteśmy w trakcie budowy domu i tam już będą trzy pokoje dla dzieci:)

reklama
Też miałam iść do Lublina ale mój wtedy narzeczony a obecny mąż miał tutaj pracę i jakoś nie zdecydowałam się na rozłąkę . Ale nie żałuję. Teraz mam meza, dzidzia w drodze i żyje mi się bardzo dobrze. A jakbym poszła do Lublina to byłabym pewnie w połowie samych studiow :D i pewnie nie byłabym z mężem bo znając mnie to nie dałabym rady żyć na odległość .. teraz chyba w Rzeszowie można studiować medycyne .. o ile dobrze kojarzę :)
Tak tylko poziom i renoma Lublin kontra Rzeszów to też różnica. Tym bardziej że w Lublinie medycyna lataz a w Rzeszowie dopiero 3 lata.
To który jesteś rocznik?
Mój brat 96 i właśnie teraz będzie kończył 3 rok :)

Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app

Ja jak na razie porodu się nie obawiam. To chyba dlatego że to będzie 3 poród w tym samym szpitalu i zdecydowałam się na obecność wybranej położnej. Dzięki niej nie nacieli mnie przy drugim porodzie i ufam jej że zrobi co w jej mocy by i teraz tak było.oczywiscie jak będzie taka konieczność to co innego.juz to przetrwalam kiedyś i żyje:) niemniej wiem jak wygodniej dojść do siebie bez nacinarka i bardzo bym chciała by tak teraz było.
Podobno na krocze po porodzie bardzo dobre jest tantum rosa ale nie używałam nigdy.
Niestety mam doświadczenie z ręcznym wydobyciem łożyska bo nie chciało się urodzić i tego się najbardziej obawiam. Zwłaszcza że gin uważa że jak raz tak miałam to i teraz może być podobnie.
Nie wiem jak jest z cc i mam nadzieję że nie będzie takiej konieczności. Ogółem to jednak operacja A tego się boję.

Ja bardzo bym chciała maluszka dac od razu do swojego pokoiku ale nie mam takiej opcji mieszkaniowej.musiałabym córkom zrobić wspólny pokój A to nie wchodzi w grę więc synio w sypialni będzie z nami. Jesteśmy w trakcie budowy domu i tam już będą trzy pokoje dla dzieci:)
A co jest powodem ze nie mozna lozyska urodzic? Zaciekawilas mnie tym..

Puszczę męża z torbami [emoji23][emoji23]
Screenshot_2018-04-17-09-40-07.jpg
Screenshot_2018-04-17-09-40-21.jpg
14830929672051926446.jpg
-12626050851598343013.jpg
-1084048840-1253055370.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-04-17-09-40-07.jpg
    Screenshot_2018-04-17-09-40-07.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 337
  • Screenshot_2018-04-17-09-40-21.jpg
    Screenshot_2018-04-17-09-40-21.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 340
  • 14830929672051926446.jpg
    14830929672051926446.jpg
    39,3 KB · Wyświetleń: 323
  • -12626050851598343013.jpg
    -12626050851598343013.jpg
    55,7 KB · Wyświetleń: 332
  • -1084048840-1253055370.jpg
    -1084048840-1253055370.jpg
    83,5 KB · Wyświetleń: 332
Tak tylko poziom i renoma Lublin kontra Rzeszów to też różnica. Tym bardziej że w Lublinie medycyna lataz a w Rzeszowie dopiero 3 lata.
To który jesteś rocznik?
Mój brat 96 i właśnie teraz będzie kończył 3 rok :)

Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app
To tak jak ja :) z tymi poziomami to się nie interesowałam..ja już w 3 klasie liceum zrezygnowałam z medycyny . Wiem że koleżanka chciała się dostać ale było tyle chętnych na jedno miejsce że masakra. Przyjęli ja do Wrocławia ale wylądowała w końcu na farmacji w Lublinie :D

To tak jak ja :) z tymi poziomami to się nie interesowałam..ja już w 3 klasie liceum zrezygnowałam z medycyny . Wiem że koleżanka chciała się dostać ale było tyle chętnych na jedno miejsce że masakra. Przyjęli ja do Wrocławia ale wylądowała w końcu na farmacji w Lublinie :D
Mój brat się na pięć uczelni na medycynę dostal. Lublin, Rzeszów, Kielce, Łódź i Katowice. Rzeszów był tak awaryjnie jakby nigdzie indziej go nie przyjęli. Koniec końców wybrał najbliżej bo Lublin, no ale mówię w Lublinie medycyna lata. Więc mają już doświadczenie, poziom i renomę :)

reklama
Do góry