reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja jak na razie porodu się nie obawiam. To chyba dlatego że to będzie 3 poród w tym samym szpitalu i zdecydowałam się na obecność wybranej położnej. Dzięki niej nie nacieli mnie przy drugim porodzie i ufam jej że zrobi co w jej mocy by i teraz tak było.oczywiscie jak będzie taka konieczność to co innego.juz to przetrwalam kiedyś i żyje:) niemniej wiem jak wygodniej dojść do siebie bez nacinarka i bardzo bym chciała by tak teraz było.
Podobno na krocze po porodzie bardzo dobre jest tantum rosa ale nie używałam nigdy.
Niestety mam doświadczenie z ręcznym wydobyciem łożyska bo nie chciało się urodzić i tego się najbardziej obawiam. Zwłaszcza że gin uważa że jak raz tak miałam to i teraz może być podobnie.
Nie wiem jak jest z cc i mam nadzieję że nie będzie takiej konieczności. Ogółem to jednak operacja A tego się boję.

Ja bardzo bym chciała maluszka dac od razu do swojego pokoiku ale nie mam takiej opcji mieszkaniowej.musiałabym córkom zrobić wspólny pokój A to nie wchodzi w grę więc synio w sypialni będzie z nami. Jesteśmy w trakcie budowy domu i tam już będą trzy pokoje dla dzieci:)

reklama
Też miałam iść do Lublina ale mój wtedy narzeczony a obecny mąż miał tutaj pracę i jakoś nie zdecydowałam się na rozłąkę . Ale nie żałuję. Teraz mam meza, dzidzia w drodze i żyje mi się bardzo dobrze. A jakbym poszła do Lublina to byłabym pewnie w połowie samych studiow :D i pewnie nie byłabym z mężem bo znając mnie to nie dałabym rady żyć na odległość .. teraz chyba w Rzeszowie można studiować medycyne .. o ile dobrze kojarzę :)
Tak tylko poziom i renoma Lublin kontra Rzeszów to też różnica. Tym bardziej że w Lublinie medycyna lataz a w Rzeszowie dopiero 3 lata.
To który jesteś rocznik?
Mój brat 96 i właśnie teraz będzie kończył 3 rok :)

Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app

Ja jak na razie porodu się nie obawiam. To chyba dlatego że to będzie 3 poród w tym samym szpitalu i zdecydowałam się na obecność wybranej położnej. Dzięki niej nie nacieli mnie przy drugim porodzie i ufam jej że zrobi co w jej mocy by i teraz tak było.oczywiscie jak będzie taka konieczność to co innego.juz to przetrwalam kiedyś i żyje:) niemniej wiem jak wygodniej dojść do siebie bez nacinarka i bardzo bym chciała by tak teraz było.
Podobno na krocze po porodzie bardzo dobre jest tantum rosa ale nie używałam nigdy.
Niestety mam doświadczenie z ręcznym wydobyciem łożyska bo nie chciało się urodzić i tego się najbardziej obawiam. Zwłaszcza że gin uważa że jak raz tak miałam to i teraz może być podobnie.
Nie wiem jak jest z cc i mam nadzieję że nie będzie takiej konieczności. Ogółem to jednak operacja A tego się boję.

Ja bardzo bym chciała maluszka dac od razu do swojego pokoiku ale nie mam takiej opcji mieszkaniowej.musiałabym córkom zrobić wspólny pokój A to nie wchodzi w grę więc synio w sypialni będzie z nami. Jesteśmy w trakcie budowy domu i tam już będą trzy pokoje dla dzieci:)
A co jest powodem ze nie mozna lozyska urodzic? Zaciekawilas mnie tym..

Puszczę męża z torbami [emoji23][emoji23]
Screenshot_2018-04-17-09-40-07.jpg
Screenshot_2018-04-17-09-40-21.jpg
14830929672051926446.jpg
-12626050851598343013.jpg
-1084048840-1253055370.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-04-17-09-40-07.jpg
    Screenshot_2018-04-17-09-40-07.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 341
  • Screenshot_2018-04-17-09-40-21.jpg
    Screenshot_2018-04-17-09-40-21.jpg
    24,8 KB · Wyświetleń: 344
  • 14830929672051926446.jpg
    14830929672051926446.jpg
    39,3 KB · Wyświetleń: 328
  • -12626050851598343013.jpg
    -12626050851598343013.jpg
    55,7 KB · Wyświetleń: 336
  • -1084048840-1253055370.jpg
    -1084048840-1253055370.jpg
    83,5 KB · Wyświetleń: 337
Tak tylko poziom i renoma Lublin kontra Rzeszów to też różnica. Tym bardziej że w Lublinie medycyna lataz a w Rzeszowie dopiero 3 lata.
To który jesteś rocznik?
Mój brat 96 i właśnie teraz będzie kończył 3 rok :)

Sent from my NEM-L21 using Forum BabyBoom mobile app
To tak jak ja :) z tymi poziomami to się nie interesowałam..ja już w 3 klasie liceum zrezygnowałam z medycyny . Wiem że koleżanka chciała się dostać ale było tyle chętnych na jedno miejsce że masakra. Przyjęli ja do Wrocławia ale wylądowała w końcu na farmacji w Lublinie :D

To tak jak ja :) z tymi poziomami to się nie interesowałam..ja już w 3 klasie liceum zrezygnowałam z medycyny . Wiem że koleżanka chciała się dostać ale było tyle chętnych na jedno miejsce że masakra. Przyjęli ja do Wrocławia ale wylądowała w końcu na farmacji w Lublinie :D
Mój brat się na pięć uczelni na medycynę dostal. Lublin, Rzeszów, Kielce, Łódź i Katowice. Rzeszów był tak awaryjnie jakby nigdzie indziej go nie przyjęli. Koniec końców wybrał najbliżej bo Lublin, no ale mówię w Lublinie medycyna lata. Więc mają już doświadczenie, poziom i renomę :)

reklama
Do góry