G
gosc12
Gość
Aliexpress ? Po ile buciki ? CudownePuszczę męża z torbami [emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 847494Zobacz załącznik 847495Zobacz załącznik 847496Zobacz załącznik 847497Zobacz załącznik 847498
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Aliexpress ? Po ile buciki ? CudownePuszczę męża z torbami [emoji23][emoji23]Zobacz załącznik 847494Zobacz załącznik 847495Zobacz załącznik 847496Zobacz załącznik 847497Zobacz załącznik 847498
Ja przed ciążą z synem wiecznie w takich szpilkach. Potem ciąża, brzuch, wózek, maleństwo za którym trzeba było biegać i się odzwycziłam [emoji23] buty takie od wielkiej okazji zakładałam. A teraz znów odstawione [emoji23] wszystko to co wygodne na płaskiej podeszwie noszę [emoji23]Hyhy mam takie piekne buty na wysokich obcasach i nie moge w nich chodzic bo mnie krzyz boli
Hyhy ja musze miec na podwyzszeniu nie moge na plaskim bo mnie kregoslup boli jak chodze po domu to tez na palcach praktycznie hyhyJa przed ciążą z synem wiecznie w takich szpilkach. Potem ciąża, brzuch, wózek, maleństwo za którym trzeba było biegać i się odzwycziłam [emoji23] buty takie od wielkiej okazji zakładałam. A teraz znów odstawione [emoji23] wszystko to co wygodne na płaskiej podeszwie noszę [emoji23]
Ja dziś doświadczyła tego jak rano się obudziłam i złapał mnie kaszel. Poleciał mi po nogach trochę masakraMam kaszel biorę antybiotyk i podczas napadu kaszlu zdarza mi się popuscic  ,
.
Wcześniej tzn przed chorobą zdarzało mi się kropelke podczas kichania raz na jakiś czas. Macie też tak czy to ja jakąś stara, zwiotczała już jestem kuźwa oby gorzej nie było
Ja ostatnio kichnelam i musialam spodnie zmieniac i gatkiJa dziś doświadczyła tego jak rano się obudziłam i złapał mnie kaszel. Poleciał mi po nogach trochę masakra
Mój niby najlepszy ginekolog w mieście a nie ma monitora z przodu. Więc leżę grzecznie i czekam na łaskę. raz nagrał jak się ruszała, ale to było w 12 TC na kolejnym badaniu pod koniec odwrócił monitor w moją stronę , ale to też moment. Dobrze , że za trochę trzecie prenatalne, znowu sobie obejrzę malutka przez dluzszy czas niż 2 minuty.To ja umojego widze za kazdym razem bo mam naprzeciw siebie monitor widze jak sie rusza gdy ten manewruje sonarem hyhy ostatnio tak machala raczkami jakby chciala powiedziec wezcie to ze mnie hyhy
Trzymam kciuki za córkęMoja corcia tez ma latwa przyswajalnosc wiedzy moze jej sie uda zrobic te studia psychiatryczne
Dzieki chociaz ma jeszcze sporo czasu ale ona juz mysli o studiach a jeszcze podstawowki nie ukonczylaTrzymam kciuki za córkę
To na prawdę ambitnaDzieki chociaz ma jeszcze sporo czasu ale ona juz mysli o studiach a jeszcze podstawowki nie ukonczyla
Tak, my szykujemy pokoik dla tego maluszka myślę, że pierwsze miesiące łóżeczko będzie stało u nas w sypialni, ale my mamy taki problem, że mamy w domu 1 szafę i 1 komodę w sypialni gdzie trzymamy wszystko i po prostu na rzeczy dla malucha nie było by miejsca. Więc robimy od razu pokoik gdzie będzie jego szafa, komoda i regał, gdzie wszystko pochowam od kosmetyków, przez ubranka, kocyki i zabawki więc będzie miał sypialnie u nas ale reszte rzeczy w swoim pokoju [emoji14] a chciałabym też szybko przenieść go spać do swojego pokoju, nie wiem może tak po 6 mscach. ZobaczymyDziewczyny to szykujecie już pokoje dla tych maluszków w brzuszkach? I od razu po porodzie dajecie dziecko do swojego pokoju?