Maljan
Fanka BB :)
No to rzeczywiście, u was to sensowne rozwiązanie. Wspołczuje takich problemów z infekcjami, bo to nic przyjemnego.Obyś się nie zdziwiła to chyba nie ma reguły że dziewczynka grzeczniejsza.. moja kuzynka ma dwie córy takie niedobre . Jak przyjdą to chwilki nie usiedza dom by rozniosły . A sąsiadka dwóch synów w takim samym wieku jak te moje panny. No i chłopaki jak przyjdą to nie słychać że dwójka dzieci w domu . Chyba tylko zależy od dziecka A czemu boisz się porodu naturalnego ? Każdy porod jest inny. Możesz się nacierpiec i na tym i na tym moja mama SN np o 19 godzinie czuła że coś ja chyba bierze a o 20.50 już było po wszystkim. Miała cięte krocze a nic ja nie bolało jak wyszła ze szpitala to na drugi dzień już rowerem jechała. Teściowa po nacieciu siedzieć przez tydzień nie mogła . Tak samo i z cesarka jedne dochodzą szybko do siebie inne dłużej. Ja jednak chciałabym poród naturalny bo wydaje mi się że urodzisz i potem już z górki .. a przy cesarce to i ta rana trzeba o nią dbać i nie wiadomo ile to będzie boleć , jak się będzie goić Ja mam dzisiaj dzień depilacji całego ciała.. aż drżę na samą myśl już od wczoraj.. no ale kiedyś trzeba Ja dlatego tak jestem za gumkami bo bardzo szybko łapie bakterie. I pomimo tego że mąż też się bada co chwilę (przez te moje bakterie ) czy nic nie ma to i tak po współżyciu bardzo często mnie coś łapie.. ale to chyba od PH spermy .. nawet jak się staraliśmy o dzidzia to i tak często było w gumce bo co chwilę miałam jakieś świństwo i tylko tak moglibyśmy ..