reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Tez tak trafiam hyhy zreszta na lekarzy tez ;) ostatnio mezul byl na sor-ze i przyjmowal go mlody praktykant,mezul byl mega zadowolony bo go zbadal jak tylko mogl i wytlumaczyl co i jak a jak poszedl do starego pozniej to ryku cyku bla bla bla i dowidzenia... nic konkretnego mu nie powiedzial..
Ja lubię młodych lekarzy [emoji56][emoji56] tylko jak ma urodę to czasem ciężko mi się skupić na tym co mówi :D

reklama
No nie gadaj[emoji16] fajnie tak[emoji16][emoji16][emoji16] A pielęgniarka w rodzinie to już w ogóle cud miód i orzeszki[emoji16][emoji16]
Tylko lekka Panikara z mamy mojej ;P bo wiadomo naoglada się w szpitalu i potem o... [emoji23]
Dziewczyna mojego brata teraz jeszcze raz podchodzi do matury i też chce iść na medycynę do Lublina za moim bratem. I ona mówi że chce iść na ginekologa jak jej w trakcie nauki się upodobania nie zmienią. I śmieje się że mnie że ja się z powołaniem minęłam [emoji23] zamiast na kosmetologię powinnam iść na studia medyczne. No i teraz byłabym na rezydenturze. Bo to studia 6 lat. Potem znów kilka lat na rezydenturze (specjalizacji).

Nie nie ja nie. Ale dziewczyny pisały, że już malują pokoik, szykują mebelki, dywanik, oświetlenie itd i się zastanawiam, czy planują od razu malucha w swoim pokoju. Moja córka była z nami w sypialni 2 i pół roku, akurat na jej 2 urodziny wprowadziliśmy się do nowego domu i nie chciałam jej od razu w nowym miejscu samej w pokoju zostawiać. Ona była na piersi 2 lata. Też sobie nie wyobrażam wstawać do dziecka np co godzinę w nocy na początku i latać do innego pokoju. Tym bardziej, że najczęściej nocne karmienie kończyło się spaniem w naszym łóżku. Na początku oczywiście. Może syna teraz szybciej przeprowadzimy, zobaczymy, nic na siłę. Sam musi chcieć. A takiego noworodka to ja muszę mieć na oku, bo różnie to bywa , może mu się ulać i jeszcze się udusi. Córce często się ulewało.
Dokładnie. Też bym się bała i raczej nie wyspala. A malutka spała z Wami czasem na waszym łóżku ? Nie balas się , że spadnie lub ja przygnieciecie ?

Tylko lekka Panikara z mamy mojej ;P bo wiadomo naoglada się w szpitalu i potem o... [emoji23]
Dziewczyna mojego brata teraz jeszcze raz podchodzi do matury i też chce iść na medycynę do Lublina za moim bratem. I ona mówi że chce iść na ginekologa jak jej w trakcie nauki się upodobania nie zmienią. I śmieje się że mnie że ja się z powołaniem minęłam [emoji23] zamiast na kosmetologię powinnam iść na studia medyczne. No i teraz byłabym na rezydenturze. Bo to studia 6 lat. Potem znów kilka lat na rezydenturze (specjalizacji).
Najważniejsze to lubić to co się robi[emoji16] zawsze podziwiam studentów medycyny... tyle nauki i lat praktyki[emoji5]

reklama
Do góry