reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
Moja będzie spała z nami. Bo na początek będziemy mieszkać u mojej mamy, nasze mieszkanie się remontuje. Ale później też będziemy spać w jednym pokoju z córką. Dopiero jak podrośnie to się przeniesiemy :) nie będzie mi się chciało biegać z cyckiem do karmienia co chwilę, a pewnie co za jęczy to już będę na baczność przy łóżeczku, :D więc wolę się nie stresować i mieć ją blisko :) a Ty w swojej sypialni , osobno od maluszka planujesz ?

Nie nie ja nie. Ale dziewczyny pisały, że już malują pokoik, szykują mebelki, dywanik, oświetlenie itd i się zastanawiam, czy planują od razu malucha w swoim pokoju. Moja córka była z nami w sypialni 2 i pół roku, akurat na jej 2 urodziny wprowadziliśmy się do nowego domu i nie chciałam jej od razu w nowym miejscu samej w pokoju zostawiać. Ona była na piersi 2 lata. Też sobie nie wyobrażam wstawać do dziecka np co godzinę w nocy na początku i latać do innego pokoju. Tym bardziej, że najczęściej nocne karmienie kończyło się spaniem w naszym łóżku. Na początku oczywiście. Może syna teraz szybciej przeprowadzimy, zobaczymy, nic na siłę. Sam musi chcieć. A takiego noworodka to ja muszę mieć na oku, bo różnie to bywa , może mu się ulać i jeszcze się udusi. Córce często się ulewało.

3300 to w sam raz waga. To chyba wszystkie nacinają w takim razie :huh:
I czym mylas tam ranę ? Myślałam , żeby kupić szare mydło lub biały jeleń (nie pamiętam :-p)
Szare mydło też jest z białego jelenia :) albo są żele pod prysznic i chyba też do higieny intymnej z białego jelenia :) to jest ogólnie hypoalergiczne :)

Ale wiecie że w ciąży na masaż też powinno się dostać w ciągu 7 dni na nfz? :) I jeżeli bolą was plecy to rodzinny powinien bez problemu wystawić skierowanie na masaż ;) ja już korzystałam . Wiadomo nie jest to taki masaż jak przed ciążą ale zawsze coś ;)
Tak masaż lżejszy i na siedząco bądź leżąc na boku :)

Całkiem możliwe że tak jest :) ja na dentystów jakoś tak trafiam że jak młody to taki delikatny .. a jak starszy to niekoniecznie :D ale to może przypadek :)
Tez tak trafiam hyhy zreszta na lekarzy tez ;) ostatnio mezul byl na sor-ze i przyjmowal go mlody praktykant,mezul byl mega zadowolony bo go zbadal jak tylko mogl i wytlumaczyl co i jak a jak poszedl do starego pozniej to ryku cyku bla bla bla i dowidzenia... nic konkretnego mu nie powiedzial..

reklama
Do góry