I brat na medycynie [emoji23] a mama pielęgniarka heheWiem o co chodzi[emoji5] Ale powiem ci, że na razie się tym nie martwię[emoji5] co ma być to będzie[emoji5] Ooo to super [emoji16] specjalista w domu[emoji16][emoji16]
reklama
karkula309
Fanka BB :)
Może w mieście bo u mnie dobry pediatra bierze 50 zł. 60 jak przyjedzie do domu . A taki stary internista co zawsze jest tylko jedna choroba to bierze 100 zł wiem że ceny są różne zależnie od specjalizacji tylko nie mogę zrozumieć dlaczego ale już nie moja w tym głowa . Pewnie jakbym była lekarzem to też bym darła kasę jak większośćDziewczyny nie ma co porównywać specjalizacji. Chociaż u nas czy pediatra czy ginekolog to podobne ceny
G
gosc12
Gość
Jeśli jest umówiona to niestety najczęściej na zimno. Warto porozmawiać z lekarzami czy w danym szpitalu jest możliwość podania oksy przed zrobieniem cięcia żeby właśnie nie było na zimno. Ale niestety niewiele szpitali to praktykuje
Żeby podali po to , żeby zaczal się poród a dopiero później CC ? Ale raczej nie będę rozmawiała z lekarzem o cięciu. Jeśli nie będę miała wskazania to zdecyduje się na poród naturalny. Musze się do tej myśli przyzwyczaic
E
Ewka34
Gość
Hyhy mozliwe bo to bylo 34 lata temuKiedyś inaczej cieli i szyli mojej praktycznie wcale nie widać
G
gosc12
Gość
3300 to w sam raz waga. To chyba wszystkie nacinają w takim razieJa rodzilam sn i mnie nacinali mala miala 3300g nawet nie czulam rana szybko sie zagoila
I czym mylas tam ranę ? Myślałam , żeby kupić szare mydło lub biały jeleń (nie pamiętam )
G
gosc12
Gość
Też zazdroszczę w ciąży takie bóle pleców, a za ścianą tata masazystaO to masz fajnie
E
Ewka34
Gość
Mi kazali robic nasiadowki z kory debu i podmywac wywarem z kory debu3300 to w sam raz waga. To chyba wszystkie nacinają w takim razie
I czym mylas tam ranę ? Myślałam , żeby kupić szare mydło lub biały jeleń (nie pamiętam )
karkula309
Fanka BB :)
Ale wiecie że w ciąży na masaż też powinno się dostać w ciągu 7 dni na nfz? I jeżeli bolą was plecy to rodzinny powinien bez problemu wystawić skierowanie na masaż ja już korzystałam . Wiadomo nie jest to taki masaż jak przed ciążą ale zawsze cośTeż zazdroszczę w ciąży takie bóle pleców, a za ścianą tata masazysta
E
Ewka34
Gość
Powolanie z wiekiem sie wykrusza i zostaje rutynaMoże w mieście bo u mnie dobry pediatra bierze 50 zł. 60 jak przyjedzie do domu . A taki stary internista co zawsze jest tylko jedna choroba to bierze 100 zł wiem że ceny są różne zależnie od specjalizacji tylko nie mogę zrozumieć dlaczego ale już nie moja w tym głowa . Pewnie jakbym była lekarzem to też bym darła kasę jak większość
reklama
G
gosc12
Gość
Może nie tak od razu. Ale jest taka myśl o trzecim dziecku. A wiem ze jak będę zwlekać to będzie trudniej się zdecydować wiec albo od razu albo wcale.
Podziwiam ja bym chyba nie dała rady zajmować się niemowlakiem i być w ciąży jednocześnie. Balabym się np. nakazu leżenia , nie miał by wtedy kto się zająć dzieckiem. Ale z drugiej strony dwójka praktycznie za jednym zamachem to też dobra sprawa. Różnica wieku minimalna, ty już masz wszystko za sobą. Tylko wychować