G
gosc12
Gość
DziękujeMyślę, że tu akurat nie będzie miał nikt nic przeciwko. [emoji1] Miła atmosfera, nikt nikogo nie wyzywa, wszyscy się wspierają. Chcesz to dołącz do naszej sierpniowej rodzinki [emoji1]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DziękujeMyślę, że tu akurat nie będzie miał nikt nic przeciwko. [emoji1] Miła atmosfera, nikt nikogo nie wyzywa, wszyscy się wspierają. Chcesz to dołącz do naszej sierpniowej rodzinki [emoji1]
@Bajunia Patrzę tak na te Twoje kartony i sobie uzmysławiam, że sama muszę poprać pościel po Janku, poprzepierać te wszystkie używki jakie mam dla dziewczyn, tylko dzisiaj jest taka marna pogoda, taka senno-leniwa, że na nic nie mam ochoty
Ja na bank urodzę w lipcu, być może nawet na początku, ale termin mam na 4 sierpnia i tej wersji się trzymam, poza tym myślę, że lipiec, sierpień, co za różnica, liczy się atmosfera na forum![]()
Chciałam pytać, jak dzisiaj, ale zauważyłam, że już odpisałaś.No ja przez obecną sytuację też się wstrzymałam z dalszymi zakupami. Większość i tak mam tych najpotrzebniejszych. A resztę później dokupie. Torba do szpitala w razie czego spakowana...a to dopiero połowa kwietnia..
Na razie tak spokojniej. A chyba jechać nie będę chyba że się gorzej zacznie robic. Bo boje się że jak znów zacznę się ruszać. Tu podróż autem czy autobusem wibracje itp że się tylko pogorszy :/Chciałam pytać, jak dzisiaj, ale zauważyłam, że już odpisałaś.
Odpoczywaj, odpoczywaj i jeszcze raz leż[emoji8]
Wyobrażam sobie, co musiałaś przeżywać w nocy[emoji852] najgorzej, jak się włączy myślenie nocne[emoji852]
Ale z tego, co mówisz ilość skurczy spadła??? Wybierasz się jeszcze do swojego lekarza dzisiaj?
ŚpiworekNo ja niestety muszę ubierać się w BP, bo na mnie rozmiarów nie ma w sklepach, a jak są to albo drogie albo mega brzydkie. Poza tym jak kupuję, nawet w necie, to wiem ile w danym miesiącu mogę przeznaczyć na zakupu spoza budżetu. No i najwięcej ubrań to ja kupuję sobie jak jestem u mamy, bo tam w każdym sklepie będzie coś na mój tyłek.
A teraz pytanie z innej beczki. Stara baba jestem, a nie wiem jak to się nazywa. Bo właśnie przerzucam łaszki dla dzieci i mam tego tylko jedną sztukę. To jest maleńkie, bo na 56, ale dobry bajer na wyjście ze szpitala, bo nawet w lecie bywa zimno![]()
Na razie tak spokojniej. A chyba jechać nie będę chyba że się gorzej zacznie robic. Bo boje się że jak znów zacznę się ruszać. Tu podróż autem czy autobusem wibracje itp że się tylko pogorszy :/
To teraz uważaj na pęcherz jak mała głową w dół [emoji23] moja tak od początku praktycznie. I ruchy widać było aż pod blizną po cc [emoji14] tak głowę wcisnęłaJa dziś byłam u lekarza prywatnie i w końcu po miesiącu zobaczyłam wraz z chłopakiem dzidzie. Wszystko jest dobrze, rośnie wręcz ksiazkowo, bo ma 707g i potwierdziło się, że na 200% to będzie dziewuszka także jestem spokojniejszamała jest już odwrócona główka do dołu także to dobrze, lekarz powiedział, że już raczej pozycji nie zmieni i tak do samego porodu powinno być także będzie naturalny poród.
Termin początkowy mam na 5 sierpnia, teraz wyszło 3 sierpnia, a jak będzie to czas pokaże.