No ja przez obecną sytuację też się wstrzymałam z dalszymi zakupami. Większość i tak mam tych najpotrzebniejszych. A resztę później dokupie. Torba do szpitala w razie czego spakowana...a to dopiero połowa kwietnia..Ja też popieram karkula309 ja też jestem osobą, która większość rzeczy zamawia przez internet ze względu na wygodę i ceny przede wszystkim owszem ciuszki jakieś pokupuję oglądając na żywo + zamówię z h&m przez neta bo mam już dużo upatrzonych. Tylko, że ja czuję się rewelacyjnie, obojętne ile jest stopni spaceruję, chodzę po sklepach itp i tak mam zamiar się czuć do końca dla mnie zdrowym rozsądkiem jest kupować wszystko tak żeby w razie w było gotowe na 1 miesiąc przed terminem a nie 3,5 miesiąca. Po 1 ze względów takich psychicznych, przez pół ciąży myślałam "a co jeśli coś się stanie złego" a po 2 ze względów praktycznych, po co mają te rzeczy się kurzyć i tracić gwarancje
Ale każda z nas dziewczyny jest inna, inaczej wychowana, inny ma styl zakupów, inaczej wydaje kaskę itp. I nie ma lepszego i gorszego rozwiązania :*
reklama
Maljan
Fanka BB :)
U mnie nie badał w ogóle szyjkiHej, dziś połówkowe w końcu mam pytanko, czy na połówkowym usg lekarz szyjkę badał Wam dopochwowo czy sondą brzuszną? Chcę męża przygotować na wszelkie ewentualności
Maljan
Jasne, dołączaj do nasCzesc. Wiem, że trochę późno ale może nie było by problemu gdybym trochę czasu z Wami spędziła ? Byłam od stycznia na lipcowkach, bo w sumie termin na 28.07 ale może być tak ,że urodzę po terminie i wtedy te trzy różnicy zrobia ze mnie sierpniowke
U nas też jest kilka dziewczyn z terminem na 28.07
Spodziewasz się synka czy córki? Jak się czujesz?
karkula309
Hehehe . Nie kochana nie martw się na pewno nie jest tak źle ja ściągnęłam program do pomniejszania zdjęć. Jak chce jakie dodać to edytuje przez ten program i graChciałam dodać selfie mojego brzuszka. Niestety serwery się buntują nie chcą puścić. Komunikat plik za duży dotyczy mojego brzuszka czy co?
Oj będzie dobrze i spokojnie sobie dokończysz zakupy za jakiś czasNo ja przez obecną sytuację też się wstrzymałam z dalszymi zakupami. Większość i tak mam tych najpotrzebniejszych. A resztę później dokupie. Torba do szpitala w razie czego spakowana...a to dopiero połowa kwietnia..
Maljan
A jak tam dzisiaj Kasia?No ja przez obecną sytuację też się wstrzymałam z dalszymi zakupami. Większość i tak mam tych najpotrzebniejszych. A resztę później dokupie. Torba do szpitala w razie czego spakowana...a to dopiero połowa kwietnia..
Maljan
Hahaha miałam napisać że u nas teź jest kilka dziewczyn z terminem na lipiec ogólnieJasne, dołączaj do nas
U nas też jest kilka dziewczyn z terminem na 28.07
Spodziewasz się synka czy córki? Jak się czujesz?
Na razie spokojnie. Ze dwa skurcze odkąd się obudziłam. Cały czas leżę. Leki wzięłam. Ale miałam takie dzisiaj sny że ryczeć mi się chceA jak tam dzisiaj Kasia?
madziula92
KatiNails dużo wypoczywaj, bierz zalecone leki i będzie dobrze, głowa do góry! co do komody to mam upatrzoną w ikei, i mam zamiar wybrać się z mężem w okolicach czerwca wtedy musimy też zrobić małe przemeblowanie w mieszkaniu a co do rzeczy dla maluszka, to część rzeczy zamówię na allegro, a część kupię w sklepie myślę , że jak przyjdą upały to ciężko nam będzie gonić po sklepach..
Maljan
Sny sprawdzają się na odwrót :*Na razie spokojnie. Ze dwa skurcze odkąd się obudziłam. Cały czas leżę. Leki wzięłam. Ale miałam takie dzisiaj sny że ryczeć mi się chce
reklama
Paulana
Na razie spokojnie. Ze dwa skurcze odkąd się obudziłam. Cały czas leżę. Leki wzięłam. Ale miałam takie dzisiaj sny że ryczeć mi się chce
Nie nastawiaj się na coś złego bo maluch to czuje. Postaraj się nie denerwować. Miejmy nadzieję że wszystko będzie dobrze