reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja też popieram karkula309 :) ja też jestem osobą, która większość rzeczy zamawia przez internet ze względu na wygodę i ceny przede wszystkim :) owszem ciuszki jakieś pokupuję oglądając na żywo + zamówię z h&m przez neta bo mam już dużo upatrzonych. Tylko, że ja czuję się rewelacyjnie, obojętne ile jest stopni spaceruję, chodzę po sklepach itp i tak mam zamiar się czuć do końca :) dla mnie zdrowym rozsądkiem jest kupować wszystko tak żeby w razie w było gotowe na 1 miesiąc przed terminem a nie 3,5 miesiąca. Po 1 ze względów takich psychicznych, przez pół ciąży myślałam "a co jeśli coś się stanie złego" a po 2 ze względów praktycznych, po co mają te rzeczy się kurzyć i tracić gwarancje :)
Ale każda z nas dziewczyny jest inna, inaczej wychowana, inny ma styl zakupów, inaczej wydaje kaskę itp. I nie ma lepszego i gorszego rozwiązania :*
No ja przez obecną sytuację też się wstrzymałam z dalszymi zakupami. Większość i tak mam tych najpotrzebniejszych. A resztę później dokupie. Torba do szpitala w razie czego spakowana...a to dopiero połowa kwietnia..

reklama
Czesc. Wiem, że trochę późno ale może nie było by problemu gdybym trochę czasu z Wami spędziła ? :) Byłam od stycznia na lipcowkach, bo w sumie termin na 28.07 ale może być tak ,że urodzę po terminie i wtedy te trzy różnicy zrobia ze mnie sierpniowke :D
Jasne, dołączaj do nas :)
U nas też jest kilka dziewczyn z terminem na 28.07 :)
Spodziewasz się synka czy córki? Jak się czujesz? :)

Chciałam dodać selfie mojego brzuszka. Niestety serwery się buntują nie chcą puścić. Komunikat plik za duży dotyczy mojego brzuszka czy co?
Hehehe . Nie kochana nie martw się na pewno nie jest tak źle :D ja ściągnęłam program do pomniejszania zdjęć. Jak chce jakie dodać to edytuje przez ten program i gra :)
No ja przez obecną sytuację też się wstrzymałam z dalszymi zakupami. Większość i tak mam tych najpotrzebniejszych. A resztę później dokupie. Torba do szpitala w razie czego spakowana...a to dopiero połowa kwietnia..
Oj będzie dobrze i spokojnie sobie dokończysz zakupy za jakiś czas ;)

KatiNails dużo wypoczywaj, bierz zalecone leki i będzie dobrze, głowa do góry! :) co do komody to mam upatrzoną w ikei, i mam zamiar wybrać się z mężem w okolicach czerwca :) wtedy musimy też zrobić małe przemeblowanie w mieszkaniu :D a co do rzeczy dla maluszka, to część rzeczy zamówię na allegro, a część kupię w sklepie :D myślę , że jak przyjdą upały to ciężko nam będzie gonić po sklepach..

reklama
Do góry