Colorado1989
Fanka BB :)
Gondola nie musi być akurat u mnie składana, do momentu zakończenia korzystania z gondoli nie będziemy raczej dalej się ruszać. Ale dobrze wiedzieć, że są składane [emoji1] muszę zrobić nalot na sklep, żeby zobaczyć na żywo w jakie konkretnie wózki mogę iść. Jestem totalnie absolutnie bezgranicznie zielona [emoji1]Ja też jeszcze daleko w tyle. Jedyne co, to mam upatrzone, co będę chciała.Fajnie [emoji4] ja w przyszłym tygodniu też pomału już coś zacznę kupować [emoji4]Ja jak brałam pod uwagę mały bagażnik, to starałam się wybrać wózek z małym stelażem stelażem po złożeniu i składaną gondolą.
Fajna cena u nas w takiej cenie to same ramole niestety widziałam. Aczkolwiek poluję dalej [emoji6]Ja zaplacilam za wozek w bardzo dobrym stanie 240 zl jest tam spacerowka,gondola,i nosidlo my stelaz przewozimy w bagazniku mamy merive
Mi do bagażnika też się zmieści, ale tylko wózek, na codzień spoko, ale właśnie na dłuższy wyjazd to już nie ma szans zmieścić tego bydlęcia plus bagaże[emoji23] po powrocie teraz z kwietniówki będziemy kupować bagażnik dachowy, powiększy nam to przestrzeń bagażową a większe auto dopiero w perspektywie paru lat, teraz za wczas jeszcze, a kompakt w mieście jest cudowny [emoji1]