Angelika22
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Z doświadczenia Ci powiem, że lepiej kupić dużą, ale jeśli kupujesz plastikową, to najmniejszą bym brała 150ml, a jeśli nastawiasz się na szkło to i ponad 200ml, bo taka flacha to na kilka miesięcy styknie, plastik trzeba jednak często wymieniać. Wszystko jednak zależy od tego jak będzie Ci szło z karmieniem, ile mleka będziesz miała i takie tam.
No i smoczki w zapasie też bym brała, ba! Będę brała, bo w sklepach jest dużo wyższa cena, a ja na allegro butle kupię.
A i na allegro są zapasowe nakrętki do tych butelek, także przy szklanej jest to dobra opcja, bo wymieniasz tylko smoczek i nakrętkę
Za zaległe l4 już dostałam pieniądze. Aktualne mam od 29 marca i księgowa twierdziła że jedno z3 wystarczy na wszystkie zwolnienia. Jak się okazuje nie miała racji bo zwolnienia elektroniczne rządzą się innymi sprawami. Z3 doslala już ale ZUS twierdzi że go nie ma i jeszcze nie założyli kolejnej sprawy o rozpatrzenie wypłaty zasiłku .Mam potwierdzenie odbioru przez nich tego z3 więc nie wiem jaki mają problem...Oglądam na necie tylko[emoji16] ale kiedyś musimy z mężem pojechać i pooglądać na żywo[emoji39] A Ty?Uuu to lipnie...Ale to co? ZUS wypłaca ci nieregularnie?
A wiesz, że nie wiem... Sama nad tym się zastanawiam, bo cenowo i wizualnie podobają mi siębutelki canpol easy start, ale jak karmiłam jasia (a miałam z nim cały przegląd butelek) to smoczki się zasysały :/ z kolei butelki avent do najtańszych nie należą, a ja teraz wszystko razy dwa... Najlepiej to trafić na sklep typu kerfur, tam mają sporą ofertę butelek i co ja zamierzam? Poprzymierzać zakrętkiAle jeśli zamówię ta konkretna butle szklana 260 ml z avent philips to do tego musza być tez konkretne, dostosowane smoczki i nakrętki z tej firmy prawda?
A nie, że jakieś inne można kupić i będą pasowały?