reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Kurdę tak was czytam i widzę że dużo osób ma "grubsze" zakupy za sobą a ja oprócz paru sztuk ubranek nie mam nic, nawet pomysłu na łóżeczko, ani wózek, nic kompletnie nic :o

reklama
Ja miałam ręczny laktator canpol przy Jasiu i bardzo go sobie chwalę, do dzisiaj w szafie leży. Nie wiem, jakiś głos kazał mi go zostawić sobie "na później". Zastanawiam się tylko jak to z tymi uszczelkami będzie, bo po 5 latach nie wyglądają jakoś super, ale myślę, że wyparzę i będzie gitara.

Zakupy na całego. Ja mam na razie troszkę ciuszkow, trochę akcesoriów. Z wielu rzeczy rezygnuje bo wiem że wcześniej mi się nie przydały A w razie konieczności zakupie potem. Takie podejście mam np do laktatora. Wózek praktycznie mam tylko muszę go odebrać. Brakuje łóżeczka, pościeli, artykułów z gemini, jakiś butelek. Myślę że z wszystkim zdążę choć nerwowa jestem bo nie mogę sobie rozplanowac wydatków. Mam przeboje z ZUS i ich wypłacanie mi pieniędzy za l4 woła o pomstę do nieba. Jutro znów będę im dzwonić i męczyć.

@Anulaa88 masz już jakiś pojazd na oku dla małego? :D
Oglądam na necie tylko[emoji16] ale kiedyś musimy z mężem pojechać i pooglądać na żywo[emoji39] A Ty?
Zakupy na całego. Ja mam na razie troszkę ciuszkow, trochę akcesoriów. Z wielu rzeczy rezygnuje bo wiem że wcześniej mi się nie przydały A w razie konieczności zakupie potem. Takie podejście mam np do laktatora. Wózek praktycznie mam tylko muszę go odebrać. Brakuje łóżeczka, pościeli, artykułów z gemini, jakiś butelek. Myślę że z wszystkim zdążę choć nerwowa jestem bo nie mogę sobie rozplanowac wydatków. Mam przeboje z ZUS i ich wypłacanie mi pieniędzy za l4 woła o pomstę do nieba. Jutro znów będę im dzwonić i męczyć.
Uuu to lipnie...Ale to co? ZUS wypłaca ci nieregularnie?

Ja mam ciuszków masę :) najpierw wpadłam w szał i kupiła m tyle ze 2 duże kartony się uzbierały :) od 56-68 rozmiary :) później okazało się Że każdy znajomi mamy chcą się z nami podzielić i mam jeszcze kilka worków :) a gdzie do końca :) kupiłam tez smoczki love na promocji w rossmann za 17 zł 2 No i pieluszek mam sporo :) zamówiłam tez kocyk minky do wózka :) jak ogarnę dodawanie zdjęć to się pochwale :)

reklama
Hej kobietki [emoji5]

Ja was ciagle podczytuje, ale jakoś zawsze brakuje kreatywności do odezwania się

U nas weekend samotny, zostałam sama z pieskiem, bo mój pojechał na studia zaocznie do Wrocławia. Ale dziś już o 20 wraca i ma na 23 do pracy, więc chociaż chwilkę się sobą nacieszymy [emoji4]

Dziś minęło 2 tyg od ostatniego brzuszkowego zdjęcia, więc wrzucam jak to u nas wyglada sytuacja, zaczynamy 24 tydzień wrzuciłam to z 22 tygodnia i to z dziś żeby było widać różnice [emoji5] czuje się świetnie, zero dolegliwości, nic mnie nie boli, nie mam żadnych infekcji, nie chorujemy, wiec mam nadzieje, że ta ciąża będzie dla mnie tak łaskawa do końca [emoji1374][emoji28][emoji56]

Zobacz załącznik 846911Zobacz załącznik 846912

Do góry