Fajnie, że masz taki fajny kontakt z mamą. Gratuluję zakupu laktatora jaki kupiłaś?
Ale mnie sąsiadka zaskoczyła. Znam ją od pól roku bo tyle tu mieszkają, mój młodszy syn koleguje się z jej synkiem. Przyszła o powiedziała, że zabiera moje dzieci na spacer żebym sobie odpoczęła i poszli, mąż jeszcze w pracy a ja kombinuję co tu robić chyba wezmę się za porządek w szafce z butami, przyniosę z piwnicy letnie buty.Och Dziewczynki - taki mamusiowy temat zaczęliście moja Teściowa mówi do mnie Słoneczko i już na naszym weselu powiedziała do mnie córeczko! Ma dwóch synów i jak sama powiedziała zawsze marzył o córce i teraz już ma [emoji5] wspaniałe było usłyszeć takie słowa [emoji4] No o ogólnie to spoko Babeczka z niej, ma swoje fazy ale tez mogę jej powiedzieć jak coś jest na rzeczy moja Mama z kolei to taka jest Laska, że nawet sobie nie wyobrażacie mogę z nią żartować, gadać, się wygłupiać! Ale widzę, że jest już zmęczona życiowo i coraz próbuje ja czymś zaskoczyć, aby poprawić jej humor [emoji5]
Moja Przyjaciółka z kolei dziś urodziła [emoji64] i może nie mamy ze sobą jakiegoś bardzo regularnego kontaktu, ale zawsze możemy ze sobą pogadać o wszystkim i wiemy, ze będziemy zrozumiane!! Noo super sprawa
A ja dziś byłam z Mężem na zakupach, bo były targi w jednym ze sklepów dla dzieci i kupiłam sobie laktator [emoji5] mam nadzieje, ze będę z niego zadowolona [emoji6] mój pierwszy tak poważny zakup w ciąży [emoji16]