reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziewczyny, ale jak was swędzą dłonie albo stopy, albo inne części ciała, to bym lekarzowi powiedziała, szczególnie jeśli to jest uporczywe, bo z tego co przeczytałam , na forum tutaj i w necie ogólnie, to swędzeniem zaczyna się cholestaza. Ja nie chcę straszyć, ale przezorny zawsze ubezpieczony :)

Matko! Nie strasz mnie! Nawet nie przyszło mi to do głowy! Ale powiem lekarzowi. Za tydzien mam wizytę :) mam nadzieje, ze to nie to.

Skóra swędzi dlatego że się rozciąga i wysusza. Mnie swędział na początku brzuch, smarowałam go kremem na rozstępy i jest ok oprócz tego że pojawiły się 2 rozstępy :-D:-D

Mam nadzieje, ze między palcami skóra mi się jednak nie rozciąga [emoji12] a że jest może bardziej przesuszona to prawda [emoji17]

Po ile kupiłaś te pajace? Tez muszę jakieś wypolowac
Ja nie mam jeszcze ani jednego pajaca dla Malucha na 56. Mam na 68, ale to trochę za duże [emoji12] musze w końcu dziś przejrzeć to co mam i zrobić listę na co polować! Bo Mikołaj w pampersie do domu wyjdzie, o ile pampersy kupię do porodu [emoji12]

Zestaw 3 po 50zł. Wszedzie jak ogladam sa po 20zl jedne :) a podobno te tescowe sa dobrej jakosci

Czemu u mnie nie ma Tesco? [emoji24] jest tylko takie malutenkie u prawie nic tam nie ma [emoji20]

Ja wczoraj jeździłam 4h po mięsie i szukałam adaptera do psów!! Baby w Smyku są tak niezorientowane i niemile, ze nie mogły zadzwonić do innych sklepów w mieście tylko ja musiałam ganić samochodem do każdego jednego sklepu... No żenada! Ale w końcu w hurtowni z artykułami dziecięcym znalazłam i wypożyczyłam - 15 ziko za miesiąc [emoji7]
A wieczorem była imprezka i popołudnie spędziłam w kuchni :) No i nasłuchałam się, że schudłam i ze już wyglądam jak mamuśka [emoji12] tzn że już widać, że mam bebzonek ciążowy :D
U nas tez dziś targi w jednym sklepie dziecięcym i się wybieramy z mężem [emoji6] może akurat coś Nam wpadnie w oko [emoji7]

Kochane, jutro jadę do Zakopanego, wiec dziś i jutro bedzie mnie już mało albo wcale :( trzymajcie się i nie martwcie upławami i niczym innym!
Buziaki [emoji8][emoji8][emoji8]

reklama
Matko! Nie strasz mnie! Nawet nie przyszło mi to do głowy! Ale powiem lekarzowi. Za tydzien mam wizytę :) mam nadzieje, ze to nie to.

Mam nadzieje, ze między palcami skóra mi się jednak nie rozciąga [emoji12] a że jest może bardziej przesuszona to prawda [emoji17]

Ja nie mam jeszcze ani jednego pajaca dla Malucha na 56. Mam na 68, ale to trochę za duże [emoji12] musze w końcu dziś przejrzeć to co mam i zrobić listę na co polować! Bo Mikołaj w pampersie do domu wyjdzie, o ile pampersy kupię do porodu [emoji12]

Czemu u mnie nie ma Tesco? [emoji24] jest tylko takie malutenkie u prawie nic tam nie ma [emoji20]

Ja wczoraj jeździłam 4h po mięsie i szukałam adaptera do psów!! Baby w Smyku są tak niezorientowane i niemile, ze nie mogły zadzwonić do innych sklepów w mieście tylko ja musiałam ganić samochodem do każdego jednego sklepu... No żenada! Ale w końcu w hurtowni z artykułami dziecięcym znalazłam i wypożyczyłam - 15 ziko za miesiąc [emoji7]
A wieczorem była imprezka i popołudnie spędziłam w kuchni :) No i nasłuchałam się, że schudłam i ze już wyglądam jak mamuśka [emoji12] tzn że już widać, że mam bebzonek ciążowy :D
U nas tez dziś targi w jednym sklepie dziecięcym i się wybieramy z mężem [emoji6] może akurat coś Nam wpadnie w oko [emoji7]

Kochane, jutro jadę do Zakopanego, wiec dziś i jutro bedzie mnie już mało albo wcale :( trzymajcie się i nie martwcie upławami i niczym innym!
Buziaki [emoji8][emoji8][emoji8]
Udanego odpoczynku w Zakopanem[emoji16][emoji16][emoji16] Gdybym była na chodzie to pewnie też już bym tam była, choćby na pysznych żeberkach[emoji23][emoji16]

No ja tez myslalam ze zmadrzala ;) jednak sie mylilam ,no trudno ;) dziecka z pewnoscia jej nie dam pod opieke ;) ani nawet na spacer bo przeciez wg niej wozek ktory kupilam jest "pstrokaty" ;)
Współczuję Wam takich relacji z teściową. Moja to anioł a nie teściowa :) i wiem, że będziemy mieli w niej pomoc przy synku, że chętnie się nim zaopiekuje, nawet na noc :)

Dzięki Kinia za czujność, już widziałam ta informacje :) my jedziemy w niedziele, a objazd od poniedziałku [emoji12] ale korków pewnie nie miniemy [emoji17]

Warto kierować się na dolinę Kościeliska[emoji16] omijasz Dunajec i wszystkie korki[emoji16] tylko, że jedzie się takimi wioskami[emoji16] ale jedzie i wjeżdżasz jakby od "tyłu" Zakopca[emoji16] Jestem w Zakopanem średnio 7-8 razy do roku i trasa jest świetna[emoji16]

Kochana, a możesz powiedzieć jak tam się kierować? Gdzie trzeba zjechać? Bo tak normalnie to na Mszane kierują... wiec będzie tłok...

Dzięki Kinia za czujność, już widziałam ta informacje :) my jedziemy w niedziele, a objazd od poniedziałku [emoji12] ale korków pewnie nie miniemy [emoji17]

Kochana, a możesz powiedzieć jak tam się kierować? Gdzie trzeba zjechać? Bo tak normalnie to na Mszane kierują... wiec będzie tłok...
Oczywiście, że ci napiszę ale jak masz wróci bo on będzie w stanie lepiej to opisać[emoji16] ja jeżdżę na pamięć[emoji16][emoji16]

reklama
Do góry