.rudzielec
Fanka BB :)
Dziewczyny, ale jak was swędzą dłonie albo stopy, albo inne części ciała, to bym lekarzowi powiedziała, szczególnie jeśli to jest uporczywe, bo z tego co przeczytałam , na forum tutaj i w necie ogólnie, to swędzeniem zaczyna się cholestaza. Ja nie chcę straszyć, ale przezorny zawsze ubezpieczony![]()
Matko! Nie strasz mnie! Nawet nie przyszło mi to do głowy! Ale powiem lekarzowi. Za tydzien mam wizytę
Skóra swędzi dlatego że się rozciąga i wysusza. Mnie swędział na początku brzuch, smarowałam go kremem na rozstępy i jest ok oprócz tego że pojawiły się 2 rozstępy![]()
Mam nadzieje, ze między palcami skóra mi się jednak nie rozciąga [emoji12] a że jest może bardziej przesuszona to prawda [emoji17]
Ja nie mam jeszcze ani jednego pajaca dla Malucha na 56. Mam na 68, ale to trochę za duże [emoji12] musze w końcu dziś przejrzeć to co mam i zrobić listę na co polować! Bo Mikołaj w pampersie do domu wyjdzie, o ile pampersy kupię do porodu [emoji12]Po ile kupiłaś te pajace? Tez muszę jakieś wypolowac
Zestaw 3 po 50zł. Wszedzie jak ogladam sa po 20zl jednea podobno te tescowe sa dobrej jakosci
Czemu u mnie nie ma Tesco? [emoji24] jest tylko takie malutenkie u prawie nic tam nie ma [emoji20]
Ja wczoraj jeździłam 4h po mięsie i szukałam adaptera do psów!! Baby w Smyku są tak niezorientowane i niemile, ze nie mogły zadzwonić do innych sklepów w mieście tylko ja musiałam ganić samochodem do każdego jednego sklepu... No żenada! Ale w końcu w hurtowni z artykułami dziecięcym znalazłam i wypożyczyłam - 15 ziko za miesiąc [emoji7]
A wieczorem była imprezka i popołudnie spędziłam w kuchni
U nas tez dziś targi w jednym sklepie dziecięcym i się wybieramy z mężem [emoji6] może akurat coś Nam wpadnie w oko [emoji7]
Kochane, jutro jadę do Zakopanego, wiec dziś i jutro bedzie mnie już mało albo wcale
Buziaki [emoji8][emoji8][emoji8]