.rudzielec
Fanka BB :)
Dziewczyny, ale jak was swędzą dłonie albo stopy, albo inne części ciała, to bym lekarzowi powiedziała, szczególnie jeśli to jest uporczywe, bo z tego co przeczytałam , na forum tutaj i w necie ogólnie, to swędzeniem zaczyna się cholestaza. Ja nie chcę straszyć, ale przezorny zawsze ubezpieczony
Matko! Nie strasz mnie! Nawet nie przyszło mi to do głowy! Ale powiem lekarzowi. Za tydzien mam wizytę mam nadzieje, ze to nie to.
Skóra swędzi dlatego że się rozciąga i wysusza. Mnie swędział na początku brzuch, smarowałam go kremem na rozstępy i jest ok oprócz tego że pojawiły się 2 rozstępy
Mam nadzieje, ze między palcami skóra mi się jednak nie rozciąga [emoji12] a że jest może bardziej przesuszona to prawda [emoji17]
Ja nie mam jeszcze ani jednego pajaca dla Malucha na 56. Mam na 68, ale to trochę za duże [emoji12] musze w końcu dziś przejrzeć to co mam i zrobić listę na co polować! Bo Mikołaj w pampersie do domu wyjdzie, o ile pampersy kupię do porodu [emoji12]Po ile kupiłaś te pajace? Tez muszę jakieś wypolowac
Zestaw 3 po 50zł. Wszedzie jak ogladam sa po 20zl jedne a podobno te tescowe sa dobrej jakosci
Czemu u mnie nie ma Tesco? [emoji24] jest tylko takie malutenkie u prawie nic tam nie ma [emoji20]
Ja wczoraj jeździłam 4h po mięsie i szukałam adaptera do psów!! Baby w Smyku są tak niezorientowane i niemile, ze nie mogły zadzwonić do innych sklepów w mieście tylko ja musiałam ganić samochodem do każdego jednego sklepu... No żenada! Ale w końcu w hurtowni z artykułami dziecięcym znalazłam i wypożyczyłam - 15 ziko za miesiąc [emoji7]
A wieczorem była imprezka i popołudnie spędziłam w kuchni No i nasłuchałam się, że schudłam i ze już wyglądam jak mamuśka [emoji12] tzn że już widać, że mam bebzonek ciążowy
U nas tez dziś targi w jednym sklepie dziecięcym i się wybieramy z mężem [emoji6] może akurat coś Nam wpadnie w oko [emoji7]
Kochane, jutro jadę do Zakopanego, wiec dziś i jutro bedzie mnie już mało albo wcale trzymajcie się i nie martwcie upławami i niczym innym!
Buziaki [emoji8][emoji8][emoji8]