reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja jestem sama na weekend z dziewczynkami więc pewnie troszkę obowiązków, troszkę lenistwa i spacer do lasu. Niestety mężu musiał wyjechać...

Te teściowe... temat rzeka :) jak ja to mówię moja ma jedną podstawową zaletę:) mieszka 300km od nas i w sumie chyba nawet jej nie w głowie fochy po naszej bujnej przeszłości :)
Czuje że zaraz sen mnie zmozy więc dobrej nocy życzę :*

reklama
Ja póki co morfologię, tsh i mocz robię co miesiąc :D na następny raz pewnie będzie krzywa cukrowa :baffled:
Też tak miałam, co miesiąc, ale tym razem powiedział, że będę mieć spokój [emoji5]
Dzień dzisiaj jakiś taki strasznie spiacy ;) ja sie wybieram w rodzinne strony na parapetówkę :D kolezanka miala mi zalatwic winko bezalkoholowe
Udanej imprezki[emoji16]

Ja jestem sama na weekend z dziewczynkami więc pewnie troszkę obowiązków, troszkę lenistwa i spacer do lasu. Niestety mężu musiał wyjechać...

Te teściowe... temat rzeka :) jak ja to mówię moja ma jedną podstawową zaletę:) mieszka 300km od nas i w sumie chyba nawet jej nie w głowie fochy po naszej bujnej przeszłości :)
Czuje że zaraz sen mnie zmozy więc dobrej nocy życzę :*
No ja tez myslalam ze zmadrzala ;) jednak sie mylilam ,no trudno ;) dziecka z pewnoscia jej nie dam pod opieke ;) ani nawet na spacer bo przeciez wg niej wozek ktory kupilam jest "pstrokaty" ;)

Dziewczyny trochę mi przestraszyłyście z tymi upławami wodnymi, bo ja też takie miewam, ale jak byłam w środę na wizycie to lekarz mówił, że dużo wód płodowych ma dzidziuś i że szyjka w porządku, myślałam że takie upławy to normalne w ciąży, to moja pierwsza ciąża więc jestem jeszcze niedoświadczona.. :p

Dziewczyny trochę mi przestraszyłyście z tymi upławami wodnymi, bo ja też takie miewam, ale jak byłam w środę na wizycie to lekarz mówił, że dużo wód płodowych ma dzidziuś i że szyjka w porządku, myślałam że takie upławy to normalne w ciąży, to moja pierwsza ciąża więc jestem jeszcze niedoświadczona.. :p
Kochana ja chyba bym się nie zamartwiała bo jak widać większość przypadków to fałszywy alarm. W ciąży ilość upławów się po prostu zwiększa

A mogą to być zwykle upławy[emoji5] Nie martw się na zapas, bo szkoda nerwów [emoji5]

reklama
Do góry