karkula309
Fanka BB :)
Ja od 56 w górę spodziewam się że jak maluch urodzi się w terminie to będzie miał więcej jak 56 cmKupujecie ubranka na 56 tylko czy 56 i 62? A może jeszcze mniejsze?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja od 56 w górę spodziewam się że jak maluch urodzi się w terminie to będzie miał więcej jak 56 cmKupujecie ubranka na 56 tylko czy 56 i 62? A może jeszcze mniejsze?
Myślę podobnie[emoji5] wczoraj była u mnie koleżanka i przyniosła mniejsze ciuszki po jej bliźniakach[emoji5] Tak w razie czego[emoji5] Ale powiem wam że są maleńkie...oni urodzili się w 6 miesiącu[emoji5]Ja od 56 w górę spodziewam się że jak maluch urodzi się w terminie to będzie miał więcej jak 56 cm
Stan zapalny zniknie po lekach[emoji5] nie martw się[emoji8]Wyszedl mi usg tarczycy przewlekły stan zapalny, lekarka mówiła, ze mógł się zrobić w wyniki ciąży, No nic 18 mam endokrynologa to sobie odczyta opis
Ja mam wszystko na 62, kupię z 3 pajace na 56 do szpitala, żeby się w razie czego nie utopiła i tak myśle ze będzie w body, a z tym to już jest mniejszy problem bo mam ich z 30Ja od 56 w górę spodziewam się że jak maluch urodzi się w terminie to będzie miał więcej jak 56 cm
Nie wróży to dobrze jak leki biore już 4 miesiące a dopiero teraz miałam usg i wyszedł mi przewlekły stan, pewnie znowu dawka pójdzie w góręStan zapalny zniknie po lekach[emoji5] nie martw się[emoji8]
Oj tak, ja dopiero w maju wybieram się na przegląd, bo teraz jestem i tak spłukana [emoji23]A byłam u dentysty 9 miesięcy temu i poszłam tak tylko kontrolnie, bo naczytałam się, że w ciąży może być problem z zębami i niestety taka nowina. Mam jeszcze te trzy wizyty na 18,20 i 26 czerwiec, więc się śmieje, że tak urodzinowo w prezencie [emoji28][emoji28] portfel to będzie płakał i ja tez.
Ja mam narazie 2 sztuki spodenek i 2 sztuki bodów w najmniejszym rozmiarze. Tak na wszelki wypadek. Lekarz mnie ostatnio przeraził trochę mówiąc o bakteriach, które niestety mam. Stwierdziłam, że zacznę wyprawkę od najmniejszychKupujecie ubranka na 56 tylko czy 56 i 62? A może jeszcze mniejsze?
W kwestii wesela i okolicznych klimatów to ja wyłamie się z nurtu i powiem, że ja liczyłam i wg mnie powinno liczyć się z tym, że minimum za jedzenie powinno się zwrócić. Nie ma co być tego pewnym, bo różnie jest. Ale my odkąd pamiętam jak gdzieś chodzimy, to nawet jak byliśmy studentami, to dawaliśmy tyle, żeby choć jedzenie pokryło. Nie uważam, żeby młodzi mieli robić imprezę za swoje czy swoich rodziców pieniądze i zostać z myślą, że x tys poszło na 1-2noce. a już w ogóle nie wspominam o tym, że niektórzy biorą kredyt na ślub...
Nie wiem, czy ja jestem taką wstrętną realistką i materialistką, czy po prostu w tematach wesel nie zakrada się hipokryzja, bo nie wypada tak mówić [emoji16]
Ja mam na 56 i 62Kupujecie ubranka na 56 tylko czy 56 i 62? A może jeszcze mniejsze?