reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

My mieliśmy wesele na 180osób i się właściwie zwróciło. Za wesele placili rodzice moi i meża także mogliśmy zaszaleć:biggrin2:

U nas chorobowo. dzieciaki mają od kilku dni kaszel ale nie jakiś groźny, dziś w nocy tak kaszlali, że szok ja cala noc przez to nie spałam. Poszliśmy do przychodni i dostali antybiotyk, sterydy do inhalacji, kilka syropów i 200zł nie moje...eh

Idę się szykować do ginekologa bo mam na 12.40
Zdrówka dla dzieci[emoji16]

I daj znać, jak po wizycie![emoji5]

reklama
No właśnie ja się nasłuchałam od znajomych że w tych czasach wesele się nie zwraca i bardzo często trafiają się puste koperty....
Moje wesele zwróciło się ponad dwukrotnie, wesele na 130 os, w b. eleganckim lokalu, ale bez fajerwerków z tym że zainwesowalismy w b. fajny zespół grający muzykę współczesną nie discopolo:D- oboje z mężem nie lubimy tych typowych weselnych przygrywek, ze stołem szwedzkim i noclegiem dla gości w hotelu:) szczerze, byliśmy nastawieni, że się nie zwróci, że nie ma szans i byliśmy z tym pogodzeni. Także przeżyliśmy duży szok przy otwieraniu kopert. Także nie ma reguły, zależy wszystko od Waszych gości:)

Co do torby do szpitala to też pewnie dopiero w lipcu będę ją kompletować, w poniedziałek dopiero mam badanie połówkowe także nie będę przesadzac:D

Może się jeszcze załapiesz na kosmetyki momme. Mają super skład, niestety wycofują je z rosmanna, więc są w cenie na do widzenia za 1/3 ceny. Polecam. Sama kupiłam już wszystko co zostało w moim, i próbuję gdzieś te kosmetyki pomieścić. [emoji1]
To są kosmetyki dla bobasów ? Jeśli tak to może też bym się wybrała :)
Moje wesele zwróciło się ponad dwukrotnie, wesele na 130 os, w b. eleganckim lokalu, ale bez fajerwerków z tym że zainwesowalismy w b. fajny zespół grający muzykę współczesną nie discopolo:D- oboje z mężem nie lubimy tych typowych weselnych przygrywek, ze stołem szwedzkim i noclegiem dla gości w hotelu:) szczerze, byliśmy nastawieni, że się nie zwróci, że nie ma szans i byliśmy z tym pogodzeni. Także przeżyliśmy duży szok przy otwieraniu kopert. Także nie ma reguły, zależy wszystko od Waszych gości:)

Co do torby do szpitala to też pewnie dopiero w lipcu będę ją kompletować, w poniedziałek dopiero mam badanie połówkowe także nie będę przesadzac:D

Nie lubicie muzyki weselnej ? My z mężem uwielbiamy właśnie taki klimacik, teraz mamy wesele u takich ludzi co praktycznie kontaktu nie mamy z nimi . Pewnie nie pójdziemy bo i tak nie potanczymy ale sama wizja słuchania tej muzyki i patrzenia jak się ludzie bawią kusi.. :)

Wracając jeszcze do tematu wesela to ja oczywiście nie liczę na koperty żeby nie wyszło że ja jakaś materialistka :-D po prostu chyba chętniej przeszłabym się jako gość a nie panna młoda wiedząc teraz ile to stresu, załatwiania i kombinowania :-D no ale raz w życiu przeżyć ten dzień by należało :) chyba stresuje mnie ten szybko uciekający czas..dopiero co ustalaliśmy datę a zostało mi 5 tygodni panieństwa :-D
Miłego dnia :):)

IMG_0629.jpg

Ja wróciłam z Rossmana i 120 zł poszło, ale wszystko miałam już wcześniej upatrzone na aplikacji i wybierałam z tych najniższych półek cenowych i to co się najbardziej opłaca. Także już moja lista wyprawkowa co trzeba kupić sie zmniejsza. Za miesiąc zamówimy łóżeczko i mebelki i jak coś zostanie z mojej wypłaty to tez jakieś akcesoria do pielęgnacji dla dzidzi i dla mnie [emoji5]

Trzymam dziś kciuki za wizyty, które macie :)
Ja mam w poniedziałek na 7:45 i tez już się nie mogę doczekać [emoji4]

Załączniki

• IMG_0629.jpg
    IMG_0629.jpg
    232,8 KB · Wyświetleń: 379
Piękne zakupowe zdobycze dziewczyny! :D Te maleńkie ciuszki są przecudowne!
Mi matka cały czas nagaduje że mam nic nie kupować jeszcze a jak przypadkiem zostawiłam na łóżku poskładane ciuszki to mój mi później powiedział że jak je oglądała to czy jej się zaświeciły :-) :)

reklama
Do góry