reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Kolejny dowód, że warto już zapakować torbę w sumie. By potem w stresie nie zapomnieć skarpetek czy majtek. [emoji1]
To nie każda ma spakowana torbę ? Kurde dla mnie od początku ciąży to była podstawa.myslalam że każda tak ma :D I niestety się przydało . Jak zaczęłam krwawic w 13 tygodniu to nie wyobrażam sobie wtedy pakować torby . Wsiedliśmy w samochód i na sor. Torba cały czas leży w moim samochodzie w razie w

reklama
Dzień dobry,

u nas też dziś zimno tylko 7st, pochmurno, wieje wiatr.

Ja robię hybrydy ok kilku lat teraz w ciąży też choć fakt, paznokcie mam teraz mocniejsze.

Tak mnie ostatnio mała kopie na samym dole po bliźnie po cc nawet jeszcze niżej jakby mi grzebała po pipce od środka...dziwne uczucie. Jest ułożona poprzecznie więc rączki, nóżki ma na dole więc pewnie dlatego. Jutro mam wizytę u swojego ginekologa, nie mogę się doczekać, żeby zobaczyć swoją kruszynkę.

To nie każda ma spakowana torbę ? Kurde dla mnie od początku ciąży to była podstawa.myslalam że każda tak ma :D I niestety się przydało . Jak zaczęłam krwawic w 13 tygodniu to nie wyobrażam sobie wtedy pakować torby . Wsiedliśmy w samochód i na sor. Torba cały czas leży w moim samochodzie w razie w

Ja spakuję torbę gdzieś w lipcu:)

Ja nie mam spakowanej. Ba, ja nawet nie wiem co dokładnie chowa się do torby do szpitala :) nigdy nie byłam w szpitalu jako pacjent [emoji14]

Jeżu, ja nawet nie chcę myśleć o tym [emoji16] jak wyląduję w szpitalu to mąż będzie latał za wszystkim [emoji23] nie obchodzi mnie to jeszcze na tym etapie powiem szczerze... Ludzie po wypadkach - mniejszych i większych - trafiają do szpitala i też nie mają torby szpitalnej [emoji16]

Chciałam się na piątek/sobotę umówić na hybrydkę,a tu doopa, terminy na 5 maja [emoji16] niech się stukną w czoło :)

reklama
Ja w pierwszej ciąży spakowałam dwie torby (jedna dla mnie druga dla dziecka) miesiąc przed terminem. Chodziłam do szkoły rodzenia u nas w szpitalu i tam nam dali listę co spakować. Super sprawa. Szkoda, że zgubiłam tę kartkę. .. bez niej byłoby mi trudniej i pewnie połowy rzeczy bym nie zabrała. A w sumie poszukam. Może gdzieś ją znajdę.

Do góry