reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Hej wszystkim za mną nieprzespane noc mała tak rozrabiala w brzuszku że co chwilę się budzilam o_O jeśli chodzi o paznokcie ja robię już od kilku lat żelowe i dziwnie bym się teraz czuła bez nich :no: miałam też kiedyś tytany i hybrydy ale u mnie nie zdały egzaminu. Ogólnie to fajna sprawa zawsze to miło spędzony czas w salonie dla samej siebie no i jaki efekt :-) :) ja w poniedziałek szaleje bo mam zapisane paznokcie i fryzjera mąż mnie nie pozna no chyba że po brzuszku :-D hihi a jeśli chodzi o fryzjera to ja normalnie farbę włosy jak przed ciaza teraz te farby w salonach nie są takie "żrace" jak teraz

reklama
Hej wszystkim za mną nieprzespane noc mała tak rozrabiala w brzuszku że co chwilę się budzilam o_O jeśli chodzi o paznokcie ja robię już od kilku lat żelowe i dziwnie bym się teraz czuła bez nich :no: miałam też kiedyś tytany i hybrydy ale u mnie nie zdały egzaminu. Ogólnie to fajna sprawa zawsze to miło spędzony czas w salonie dla samej siebie no i jaki efekt :-) :) ja w poniedziałek szaleje bo mam zapisane paznokcie i fryzjera mąż mnie nie pozna no chyba że po brzuszku :-D hihi a jeśli chodzi o fryzjera to ja normalnie farbę włosy jak przed ciaza teraz te farby w salonach nie są takie "żrace" jak teraz
Większość jest bez amoniaku :)

Jak kiedyś miałam napisać *

Właśnie się dowiedziałam, że znajoma, która rodzi w lipcu jest w szpitalu na patologii ciąży, bo jej źle wyszła krzywa cukrowa. Muszą jej porobić dokładniejsze badania, żeby wykluczyć cukrzycę. Tego się właśnie boję bo ja też w ciąży z córką wylądowałam w szpitalu po krzywej. Na szczęście nie potwierdziła mi się wtedy ta cukrzyca. Ale sam pobyt w szpitalu ... co ja się wtedy napatrzyłam na dramaty dziewczyn.. wyszłam tak zajechana psychicznie , że szok.. i pokłuli mnie strasznie. .
Za chwilę znów mnie czeka krzywa i już się boję jak wyjdzie ..

Kochane, nie martwcie się na zapas szpitalem i krzywą. Jak będzie szpital konieczny, to tylmo dla Waszego dobra [emoji8] ja też mam alergię na szpitale, sle staram się myśleć w ten sposób j jestem mi łatwiej :)

reklama
Ja w szpitalu nigdy nie byłam jako pacjent. Miałam tylko przez 6 lat zajęcia i to mi zdecydowanie wystarczy... [emoji12]
U mnie dziś taka brzydka pogoda, ze szok... zimno, wiatr urywający głowę. Brr...

Do góry