reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Ja mam zgage teraz bardzo często ,jak nie byłam w ciąży to wogole nie miałam takie moje uroki ciąży ..Ale jeszcze 3 miesiace z kawałeczkiem i się skończy :)

reklama
Ja tez mam zgage i w ciazy z młodym tez miałam. Słyszałam ale pewnie to zabobony (choć z młodym się sprawdziło) ze gdy kobieta w ciąży ma zgage to jej dziecko jak się urodzi to mam mega czuprynke

Dziś jestem po prenatalnych. Klops w 24 TC waży 730g. Tylko wielkości nie mogę się dopatrzeć w wynikach nigdzie. Te skróty badaniowe to jakiś szyfr :)
Jutro na tą glukozę idę rano więc chyba jakąś książkę wezmę :D
W 24 tzn ? To 23+0 czy 24+0 pytam ponieważ ja już nie wiem jak liczyć ;) wydawało mi się że jezeli tak jak ja mam 22+5 to jest 23 tydzień. Tak też uważa mój ginekolog. A dziś byłam u innego ginekologa . Mówię 22+5 czyli 23 tydzień a on mi mówi że 22 xd

W 24 tzn ? To 23+0 czy 24+0 pytam ponieważ ja już nie wiem jak liczyć ;) wydawało mi się że jezeli tak jak ja mam 22+5 to jest 23 tydzień. Tak też uważa mój ginekolog. A dziś byłam u innego ginekologa . Mówię 22+5 czyli 23 tydzień a on mi mówi że 22 xd

Mi moja gin tłumaczyła że jak np jest 21+0 to jest skończony 21 tydzień więc zaczyna się 22 więc 21+1 to 22 tydzień :)

Dziś jestem po prenatalnych. Klops w 24 TC waży 730g. Tylko wielkości nie mogę się dopatrzeć w wynikach nigdzie. Te skróty badaniowe to jakiś szyfr :)
Jutro na tą glukozę idę rano więc chyba jakąś książkę wezmę :D
Duży dzidziuś :D Ja sobie przeglądałam wymiary i skróty sprawdzałam w internecie. Długości nigdzie się nie dopatrzyłam

Dziewczyny a odnośnie zgagi .. jada któraś z was siemię lniane ? Podobno bardzo dobre w ciąży . Ja już od kilku dni łyżeczkę dziennie dodaje do płatków na kolację. Albo jak chleb robię to też dodaje
Screenshot_2018-04-10-19-36-01-679_com.android.chrome.jpg

Załączniki

• Screenshot_2018-04-10-19-36-01-679_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2018-04-10-19-36-01-679_com.android.chrome.jpg
    72,6 KB · Wyświetleń: 376
reklama
Dziewczyny a odnośnie zgagi .. jada któraś z was siemię lniane ? Podobno bardzo dobre w ciąży . Ja już od kilku dni łyżeczkę dziennie dodaje do płatków na kolację. Albo jak chleb robię to też dodaje Zobacz załącznik 845555
Ja kiedyś próbowałam to jeść taki jakby kisiel bo mi gin poleciła na zgagę, żeby zalac gorąca woda czy wrzątkiem na noc i rano to wypić ,takie gluty:p

Do góry