reklama
Luiza.
Fanka BB :)
No to faktycznie, szkoda.A ja mam smaka na pomarańcze ale mam po nich taka zgagę .. że nie mogę
Po owsiance mam zgagę, mega zgagę, a ja tak lubię owsiankę, taką na mleku z odrobiną ilości cukru i szczyptą soli...mmm....
GorzkaPomarańcza
Ja nie wiedziałam co to zgaga dopóki nie zaszłam w ciążę nawet sobie tego wyobrazić nie umiałamA ja nie wiem jak smakuje zgaga, nigdy jej nie miałam
Tak tak ja robiłam dziś w diagnostyce i Pani mi cytrynkę bez problemu wycisnęła. A u nich też można kupić bezpośrednio cytrynową glukozę.Jeśli to Diagnostyka to jestem pewna, że można brać smakowe, bo dzwoniłam i się pytałam, co jeszcze muszę kupić. Inną sprawą są inne laboratoria. Na wynikach będziesz miała logo laboratorium[emoji16]
Ale kolejna istotną kwestią jest chęć pań pielęgniarek do bycia pro pacjent....[emoji23] ja też chodzę w jedno miejsce i do jednej babki, bo reszta mnie odstrasza [emoji23]
Fiorna
A ja nie wiem jak smakuje zgaga, nigdy jej nie miałam
Pieczenie i gorycz w przełyku...coś okropnego
Fiorna
Luiza.
na zgagę, dziewczyny, polecam takie obrzydliwe w smaku tabletki do ssania, działają jednak fenomenalnie i mogą je brać kobiety w ciąży.. niech no tylko zlukam opakowanie...neo bianacid, mój facio kupował sobie kiedyś ranigast i "przy okazji" farmaceuta mu to wcisnął.
Maljan
Ja tak samo [emoji14]A ja nie wiem jak smakuje zgaga, nigdy jej nie miałam
GorzkaPomarańcza
Jak dla mnie kinder i milka rządzą Dzisiaj jadłam Magnum malinowy mmm... Na wizycie u dentysty przekonam się jakie są skutki pochłaniania takiej ilości słodyczyJa dziś miałam chcice na słodkie...mam fioła na punkcie wszystkiego z firmy Kinder mój powiedział że nie będzie mi kupował bo pochłaniam wszystko naraz jak odkurzacz
reklama
martini87
W moim laboratorium powiedzieli, że maja tak czuły sprzęt do badań, że cytryna zakłuci wyniki.Dla mnie bez sensu bo ani ta smakowa, ani cytryna dodana do glukozy nie powoduje, że wyniki będą niemiarodajne