reklama
Dla mnie bez sensu bo ani ta smakowa, ani cytryna dodana do glukozy nie powoduje, że wyniki będą niemiarodajneA u nas nie można ani smakowej ani z cytryną
Fiorna
Fanka BB :)
@Fiorna będę 10min przed Tobą
Ale mnie mdli ostatnio, nie wiem czy to przez tą zgagę :/ najgorzej chyba po mięsie, czyli tak jak w 1 trymestrze beka mi się pół dnia. I to jest chyba najbardziej uciążliwe w ciąży
Ja wczoraj kupiłam sobie nektar z zielonego banana i dostałam takiej zgagi że myślałam że zwrócę wszystko co zjadłam. Ja po mięsie nie czuje się za dobrze, a szynkę czy wędlinę kupuje tylko po 10 dag jak mojemu się zachce do kanapki..
Maljan
No co zrobić :/Dla mnie bez sensu bo ani ta smakowa, ani cytryna dodana do glukozy nie powoduje, że wyniki będą niemiarodajne
Anulaa88
No to lux medzie, przecież w wielu punktach badania wykonywane są przez sieć Diagnostyki [emoji5] też czasami tam bywam[emoji5] Czy masz jeszcze jakieś ichniejsze laboratorium?Tak, do lux medu
Gratulacje[emoji16]Hej dziewczymy ja już po połówkowych i prenatalnych wszystko jest ok,mała ma już 540 g a jestem w 22 tyg i 6 dz.niestety też dostałam skierowanie na krzywą cukrową grrr.....nastepna wizyta 8.05.18 ;-)
Maljan
Mam w okolicy kilka ich laboratoriów ale nie wiem czy w każdym jest tak samo czy różnie jeśli chodzi o tą glukozę, nie wzięłam tego pod uwagę jakos jestem przyzwyczajona żeby chodzić w to jedno miejsce bo byłam w drugim z lux medu 2 razy i tak pobierają krew, że za każdym razem mnie mega bolało :/ a w tym pierwszym są milsze panie i nic nie boliNo to lux medzie, przecież w wielu punktach badania wykonywane są przez sieć Diagnostyki [emoji5] też czasami tam bywam[emoji5] Czy masz jeszcze jakieś ichniejsze laboratorium? Gratulacje[emoji16]
GorzkaPomarańcza
Czyli unikasz mięsa? Ja się cieszyłam, że w końcu mogę jeść bez problemów, ale chyba nie do końca:/ Siedzę w pracy i umieramJa wczoraj kupiłam sobie nektar z zielonego banana i dostałam takiej zgagi że myślałam że zwrócę wszystko co zjadłam. Ja po mięsie nie czuje się za dobrze, a szynkę czy wędlinę kupuje tylko po 10 dag jak mojemu się zachce do kanapki..
reklama
Fiorna
W niedzielę do obiadu zjem mięso ale tak to mnie nie ciągnie.. szybciej niż mięso wybiorę twarożek lub jakiś inny serCzyli unikasz mięsa? Ja się cieszyłam, że w końcu mogę jeść bez problemów, ale chyba nie do końca:/ Siedzę w pracy i umieram