reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
@Fiorna będę 10min przed Tobą :)
Ale mnie mdli ostatnio, nie wiem czy to przez tą zgagę :/ najgorzej chyba po mięsie, czyli tak jak w 1 trymestrze beka mi się pół dnia. I to jest chyba najbardziej uciążliwe w ciąży :(

Ja wczoraj kupiłam sobie nektar z zielonego banana i dostałam takiej zgagi że myślałam że zwrócę wszystko co zjadłam. Ja po mięsie nie czuje się za dobrze, a szynkę czy wędlinę kupuje tylko po 10 dag jak mojemu się zachce do kanapki.. :D

Tak, do lux medu
No to lux medzie, przecież w wielu punktach badania wykonywane są przez sieć Diagnostyki [emoji5] też czasami tam bywam[emoji5] Czy masz jeszcze jakieś ichniejsze laboratorium?
Hej dziewczymy ja już po połówkowych i prenatalnych wszystko jest ok,mała ma już 540 g a jestem w 22 tyg i 6 dz.niestety też dostałam skierowanie na krzywą cukrową grrr.....nastepna wizyta 8.05.18 ;-)
Gratulacje[emoji16]

No to lux medzie, przecież w wielu punktach badania wykonywane są przez sieć Diagnostyki [emoji5] też czasami tam bywam[emoji5] Czy masz jeszcze jakieś ichniejsze laboratorium? Gratulacje[emoji16]
Mam w okolicy kilka ich laboratoriów ale nie wiem czy w każdym jest tak samo czy różnie jeśli chodzi o tą glukozę, nie wzięłam tego pod uwagę jakos :D jestem przyzwyczajona żeby chodzić w to jedno miejsce bo byłam w drugim z lux medu 2 razy i tak pobierają krew, że za każdym razem mnie mega bolało :/ a w tym pierwszym są milsze panie i nic nie boli

Ja wczoraj kupiłam sobie nektar z zielonego banana i dostałam takiej zgagi że myślałam że zwrócę wszystko co zjadłam. Ja po mięsie nie czuje się za dobrze, a szynkę czy wędlinę kupuje tylko po 10 dag jak mojemu się zachce do kanapki.. :D
Czyli unikasz mięsa? Ja się cieszyłam, że w końcu mogę jeść bez problemów, ale chyba nie do końca:/ Siedzę w pracy i umieram

reklama
Do góry