reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
@Fiorna będę 10min przed Tobą :)
Ale mnie mdli ostatnio, nie wiem czy to przez tą zgagę :/ najgorzej chyba po mięsie, czyli tak jak w 1 trymestrze beka mi się pół dnia. I to jest chyba najbardziej uciążliwe w ciąży :(

Ja wczoraj kupiłam sobie nektar z zielonego banana i dostałam takiej zgagi że myślałam że zwrócę wszystko co zjadłam. Ja po mięsie nie czuje się za dobrze, a szynkę czy wędlinę kupuje tylko po 10 dag jak mojemu się zachce do kanapki.. :D

Tak, do lux medu
No to lux medzie, przecież w wielu punktach badania wykonywane są przez sieć Diagnostyki [emoji5] też czasami tam bywam[emoji5] Czy masz jeszcze jakieś ichniejsze laboratorium?
Hej dziewczymy ja już po połówkowych i prenatalnych wszystko jest ok,mała ma już 540 g a jestem w 22 tyg i 6 dz.niestety też dostałam skierowanie na krzywą cukrową grrr.....nastepna wizyta 8.05.18 ;-)
Gratulacje[emoji16]

No to lux medzie, przecież w wielu punktach badania wykonywane są przez sieć Diagnostyki [emoji5] też czasami tam bywam[emoji5] Czy masz jeszcze jakieś ichniejsze laboratorium? Gratulacje[emoji16]
Mam w okolicy kilka ich laboratoriów ale nie wiem czy w każdym jest tak samo czy różnie jeśli chodzi o tą glukozę, nie wzięłam tego pod uwagę jakos :D jestem przyzwyczajona żeby chodzić w to jedno miejsce bo byłam w drugim z lux medu 2 razy i tak pobierają krew, że za każdym razem mnie mega bolało :/ a w tym pierwszym są milsze panie i nic nie boli

Ja wczoraj kupiłam sobie nektar z zielonego banana i dostałam takiej zgagi że myślałam że zwrócę wszystko co zjadłam. Ja po mięsie nie czuje się za dobrze, a szynkę czy wędlinę kupuje tylko po 10 dag jak mojemu się zachce do kanapki.. :D
Czyli unikasz mięsa? Ja się cieszyłam, że w końcu mogę jeść bez problemów, ale chyba nie do końca:/ Siedzę w pracy i umieram

reklama
Do góry