Sindi_@
Fanka BB :)
W Katowicach przy Raciborskiej[emoji5] A ty?
Ja myślę o Katowicach na Łubinowej
[emoji173]10.08.2018[emoji173]
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
W Katowicach przy Raciborskiej[emoji5] A ty?
Ja myślę o Katowicach na Łubinowej
Kto wie może się spotkamy a na kiedy masz termin?jak wszystko dobrze pójdzie to i ja na Łubinową się wybieram może się spotkamy
[emoji170] 21.08.2018 [emoji170]
Ja zamawiałam ten komplet minky to przy okazji inne rzeczy bo jedna wysyłkaU mnie w Pepco są ręczniczki po 19zl, pieluszki flanelowe po 4 tetrowe białe po 2 więc jedynie co się opłaca przez net to chyba smoczki i butelki bo rzeczywiście w sklepie są o wiele droższe.
To i tak jest niesamowite, że mieścisz się w zwykłe spodnie ja się od 2 mscy nie mieszczęU mnie też ładna pogoda jest,20 stopni, bez kurtki odrazu człowiek czuje się lzejszy . Dzisiaj już mam 23.6 tydzień , wkoncu skonko wyszło to założyłam białe spodnie i pewnie to ostatni raz bo już się nie zmieszcze za jakiś czas a brzych z tygodnia na tydzień wiekszy Zobacz załącznik 845003
Ja też nie... cisną mnie strasznie na dole...[emoji16]To i tak jest niesamowite, że mieścisz się w zwykłe spodnie ja się od 2 mscy nie mieszczę
[emoji64]02.08.2018[emoji64]
Ja też nie... cisną mnie strasznie na dole...[emoji16]