reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziewczyny - po jakim czasie u Was było widać ciążę na usg? Ja wczoraj zrobiłam 3 testy - wszystkie pozytywne. Jestem zaskoczona, boję się i mam mętlik. Dziś idę, zaraz po pracy do lekarza. Myslicie, że coś już bedzie widać ?
Mysle ze jak testy są wyraźne już będzie widoczny pęcherzyk, serduszko widać najczesciej w 7 tc

Napisane na SM-J510F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja też dziś robiłam betę ale wynik pewnie pod wieczór będzie:( I mnie dopadły od wczoraj brązowe plamienia i nie wiem co robić. Nie ma szans żeby dostać się do lekarza szybciej( wizytę mam w środę). Jestem po 1 poronieniu w 13 tygodniu i teraz jestem przerażona ;(

U mnie dziś serduszko się pokazało. Ciaza z usg dogoniła przewidywany termin porodu, czyli TP mam 31.07 (z synkiem też taki termin mialam, a urodziłam 07.08) teraz ciekawość mnie zżera chłopiec czy dziewczynka [emoji7] przeczucie mówi mi, że dziewczynka wcześniej czułam że będą chłopcy. Ciekawe czy teraz się sprawdzi :-)

Napisane na SM-J510F w aplikacji Forum BabyBoom
Super wieści ! Gratuluję

Dziewczyny spokojnie stres nie jest wskazany. Ja miałam objawy zagnieżdżania, o ciąży dowiedziałam się 6 dni do terminu @. Potem jak objawy zagnieżdżania zniknęły i nie czułam objawów ciąży (a w ciąży z synem od początku czułam się fatalnie) narobiłam histerii że ciąża biochemiczna. Poleciałam na betę, czekałam na wyniki cała roztrzęsiona a okazało się że piękny przyrost. Także spokojnie. Stres nie pomoże a wprost przeciwnie jedynie może zaszkodzić.

ckaiyx8d63pd6voi.png

Ja też dziś robiłam betę ale wynik pewnie pod wieczór będzie:( I mnie dopadły od wczoraj brązowe plamienia i nie wiem co robić. Nie ma szans żeby dostać się do lekarza szybciej( wizytę mam w środę). Jestem po 1 poronieniu w 13 tygodniu i teraz jestem przerażona ;(
Znam to uczucie przerażenia, tez pierwsza poroniona, trzymam kciuki

Late92 gratulacje!
Basia.gdansk spokojnie bądźmy dobrej myśli, jakoś odczarujemy te nasze plamienia
Mnie dzis dopadło jakieś zamulenie wszystko mi pachnie a nie mogę nic jeść bo mnie odrzuca na śniadanie wcisnęłam tylko jogurt i pije sok żeby coś przemycić oprócz wody, podejrzewam że to z nerwów

reklama
Do góry