reklama
Ale w weekend się rozpisalyscie dziewczyny...trzymajcie kciuki. Za pół godz wchodzę do gina....
Ja już też nie nadążam
Umieram, żyje z dnia na dzień.. narazie nie potrafię się cieszyć z tej ciąży mimo że była planowana..
Okropne mdłości i osłabienie.. ciężko mi się zajmować córeczka. Dramat
Estaa trzymam kciuki. Ja mam dziś na 18 gina
Dziewczyny trzymam kciuki dajcie znać
sorenlorenson
Fanka BB :)
Dzwonilam do mojego gina kazał mi zwiększyć dawkę luteiny i czekać do środy bo na tym etapie jeśli ma się coś dziać to on tego nie zmieni, poza tym ja mam macicę podwójną i stwierdził ze z tej drugiej macicy niezapłodnionej mogę lekko plamić w okolicach spodziewanej @Brązowe nie są aż takie groźne, nie ma co panikować. Skoro u mnie mimo plamien ciąża rozwija się prawidłowo, to u Was będzie tak samo, spokojnie.
D
Deleted member 178340
Gość
Czyli nie aż tak złe wieści, na pewno będzie wszystko dobrzeDzwonilam do mojego gina kazał mi zwiększyć dawkę luteiny i czekać do środy bo na tym etapie jeśli ma się coś dziać to on tego nie zmieni, poza tym ja mam macicę podwójną i stwierdził ze z tej drugiej macicy niezapłodnionej mogę lekko plamić w okolicach spodziewanej @
sorenlorenson
Jestem spokojniejsza jak to od niego usłyszałam zawsze wiem że cos zrobiłam, gdybym nie zadzwoniła siedziałabym i się zamartwiała a tak to zawsze troche mi ulżyłoCzyli nie aż tak złe wieści, na pewno będzie wszystko dobrze
D
Deleted member 178340
Gość
Dokładnie, zrobiłaś wszystko co mogłaś.Jestem spokojniejsza jak to od niego usłyszałam zawsze wiem że cos zrobiłam, gdybym nie zadzwoniła siedziałabym i się zamartwiała a tak to zawsze troche mi ulżyło
martakratka
Dziewczyny - po jakim czasie u Was było widać ciążę na usg? Ja wczoraj zrobiłam 3 testy - wszystkie pozytywne. Jestem zaskoczona, boję się i mam mętlik. Dziś idę, zaraz po pracy do lekarza. Myslicie, że coś już bedzie widać ?
Ostatnia edycja:
Szansa na pęcherzyka jest.Dziewczyny - po jakim czasie u Was było widać ciążę na usg? Ja wczoraj zrobiłam 3 testy - wszystkie pozytywne. Jestem zaskoczona, boję się i mam mętlik. Dziś idę, zaraz po pracy do lekarza. Myslicie, że coś już bedzie widać ?
Late92
Zaangażowana w BB
U mnie dziś serduszko się pokazało. Ciaza z usg dogoniła przewidywany termin porodu, czyli TP mam 31.07 (z synkiem też taki termin mialam, a urodziłam 07.08) teraz ciekawość mnie zżera chłopiec czy dziewczynka [emoji7] przeczucie mówi mi, że dziewczynka wcześniej czułam że będą chłopcy. Ciekawe czy teraz się sprawdzi :-)
Napisane na SM-J510F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-J510F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Anet29
A ja sobie wlasnie czekam w potężnej kolejce na pobranie krwi. Stresuje się dzisiejsza beta i jutrzejszym usg bo dziś straszne rzeczy mi się snily
Ja juz po pobraniu a wyniki beda dopiero po 15. Eh tyle czekania.
Piszcie jak tam po wizytach i niech te plamienia szybko ustepuja
Ja walcze z katarem, pierwsze mdlosci rowniez sie pojawily.