reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

U mnie od niedoboru hormonów (i zapewne stresu). Plamię także przed lub po okresie, do tego długo nie mogłam zajść w ciążę właśnie przez niedobór progesteronu? Czy jakoś tak.

Jakiego koloru miałaś plamienie? Ja wczoraj dostałam brązowego plamienia, bardzo sie martwię, chyba dzisiaj pojadę do lekarza..

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja już też nie nadążam :(
Umieram, żyje z dnia na dzień.. narazie nie potrafię się cieszyć z tej ciąży mimo że była planowana..
Okropne mdłości i osłabienie.. ciężko mi się zajmować córeczka. Dramat
Estaa trzymam kciuki. Ja mam dziś na 18 gina

Jakiego koloru miałaś plamienie? Ja wczoraj dostałam brązowego plamienia, bardzo sie martwię, chyba dzisiaj pojadę do lekarza..

Karokao u nas wczoraj jakiś czarny dzień mnie też dopadły takie plamienia rano, później cały dzień nic ale dzis rano znowu kilka plamek zadzwonie do swojego gina i zapytam się co robić w środę mam wizytę nie wiem czy czekać czy panikować z nerwów nie mogę nawet jeść

Karokao u nas wczoraj jakiś czarny dzień mnie też dopadły takie plamienia rano, później cały dzień nic ale dzis rano znowu kilka plamek zadzwonie do swojego gina i zapytam się co robić w środę mam wizytę nie wiem czy czekać czy panikować z nerwów nie mogę nawet jeść

Ja już myślałam ze tego nie doświadcze a tu przykra niespodzianka, od jasnych do ciemnych plamek, dzisiaj już mało co ale jednak widzę przy podcieraniu jasne kolorki. Bardzo sie wystraszyłam, dzisiaj po 15stej maszeruje do doktora bo inaczej wykituje.
A dla pocieszenia to dzwoniłam do lekarza wczoraj powiedział ze jak brązowe to spokojnie, dopiero jakby sie krew pojawiła to gorzej. Ale jakoś mnie to mało uspokoiło :p

Ja już też nie nadążam :(
Umieram, żyje z dnia na dzień.. narazie nie potrafię się cieszyć z tej ciąży mimo że była planowana..
Okropne mdłości i osłabienie.. ciężko mi się zajmować córeczka. Dramat
Estaa trzymam kciuki. Ja mam dziś na 18 gina

Już po. Wszystko ok.
Trzymam kciuki za Twoje samopoczucie

Chyba to już nasza taka kobieca natura, że boimy się na zapas. Sama od środka dygocę. Czuję, że to moja ostatnia szansa. 3 lata starań jeszcze bardziej mnie przy tym upewnia. Dlatego będzie dobrze ! I już !
Odwiedziłam dzisiaj moją babcię, którą odprowadzilam 2 lata temu na drugą stronę. Poprosiłam ją żeby teraz pomogła mojej kruszynie przyjść na tą stronę. Bardzo ją kochałam i jak będzie córeczka to będzie miała jej imię Antonina. Aaaa i jak dobrze pójdzie to urodzę 13.08 w urodziny babci [emoji7]
Ale mnie wzruszyłaś. Napewno masz w babci dobrego ducha,który wstawił się za Twoją kruszynką u "tego na górze".
Antonina, Tosia piękne imię-moje marzenie.
I tak trzymaj,piękne podejście. Ma być dobrze i już!
ckaigov3zxqq2hf2.png

reklama
Ja już myślałam ze tego nie doświadcze a tu przykra niespodzianka, od jasnych do ciemnych plamek, dzisiaj już mało co ale jednak widzę przy podcieraniu jasne kolorki. Bardzo sie wystraszyłam, dzisiaj po 15stej maszeruje do doktora bo inaczej wykituje.
A dla pocieszenia to dzwoniłam do lekarza wczoraj powiedział ze jak brązowe to spokojnie, dopiero jakby sie krew pojawiła to gorzej. Ale jakoś mnie to mało uspokoiło [emoji14]

Brązowe nie są aż takie groźne, nie ma co panikować. Skoro u mnie mimo plamien ciąża rozwija się prawidłowo, to u Was będzie tak samo, spokojnie. :)

Do góry