madziula92
Fanka BB :)
Dziewczyny powodzenia na połówkowych dajcie znać po wizytach ja mam połówkowe jutro, i też późno bo dopiero na 17
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wyglada jak ocieplacz ,wsuwasz tam dzidzieKobietki,
Byłam wczoraj na warsztatach z bezpiecznego malucha i dostaliśmy tam pakiety. Jednym z elementów jest takie coś jak na zdjęciu. Dla mnie to przypomina rękawice kuchenna bez palca albo nakładkę nad deskę od sedesu.
Wiecie co to jest, do czego służy? Nie wiem czy to jakaś próbka czy może mi się to przydać czy mam to wyrzucić [emoji12]
Sory za moja niewiedzę, ale już nie mam pomysłów do czego tego użyć
20 sierpnia 2018
Jutro mój wielki dzień - połówkowe, dziś zrobiłam sobie badania krwi i moczu, wstyd się przyznać ale zapomniałam o nich, nie poszłam do lekarza po skierowanie na NFZ i musiałam sobie zapłacić, nie kupiłam dzień wczesniej pojemnika i musiałam załatwiać się w przychodni Hahaha, mój największy hardkor wyszły mi bakterie w moczu, badanie krwi tez pokazuje ze mam jakiś problem z pęcherzem albo nerkami, niby nie duże odstępstwa od normy ale jakieś są, myśle ze to i tak najmniejszy problem, dobrze ze reszta prawidłowa
Tez mam bakterie w moczu.. dziwne by bylo gdybym ich nie miala w koncu pozbywamy sie tego z organizmu a bakterie sa wszedzie wiec jakos musimy sie tego pozbywacja morfologię krwi miałam dobrą, ale w moczu od początku ciąży wychodzą mi bakterie, i już nawet z tamponem próbowałam i dalej są bakterie, ale ostatnio mi gin powiedział że już są lepsze wyniki moczu niż były, a miałam robiony posiew moczu i wyszedł ujemny
Wg mojej wiedzy, to mocz, zdrowy mocz, nie zanieczyszczony (np. źle podmytą muszelką lub kubeczkiem który zbyt długo był otwarty) nie powinien mieć bakteriiTez mam bakterie w moczu.. dziwne by bylo gdybym ich nie miala w koncu pozbywamy sie tego z organizmu a bakterie sa wszedzie wiec jakos musimy sie tego pozbywac
Wkłada się go na minutę do mikrofali i jest mega gorący, uwielbiam go, raz dostałam takiego bólu w lędźwiach jakby mi nerwa coś rwało, aż płakać mi się chciało i po 6 h pomyślałam ze przecież dostałam termofor wczoraj od listonosza, przeszło po minucie, ależ to była ulga nieziemska.
Czy macie upławy z piersi? właśnie zauważyłam ze z prawej mi płyn przezroczysty leci
Mi to wygląda na taki spiworek nie wiem jakie to jest duże ale nic innego nie przychodzi mi do głowy. Babka na kursie mam coś takiego pokazywała ale on był z cienszego materiału mówiła ze dzieci to uwielbiająKobietki,
Byłam wczoraj na warsztatach z bezpiecznego malucha i dostaliśmy tam pakiety. Jednym z elementów jest takie coś jak na zdjęciu. Dla mnie to przypomina rękawice kuchenna bez palca albo nakładkę nad deskę od sedesu.
Wiecie co to jest, do czego służy? Nie wiem czy to jakaś próbka czy może mi się to przydać czy mam to wyrzucić [emoji12]
20 sierpnia 2018
ja morfologię krwi miałam dobrą, ale w moczu od początku ciąży wychodzą mi bakterie, i już nawet z tamponem próbowałam i dalej są bakterie, ale ostatnio mi gin powiedział że już są lepsze wyniki moczu niż były, a miałam robiony posiew moczu i wyszedł ujemny
Ja nawet nie podejrzewam, co to może być, ale może po nazwie na metce, jaka jest z boczku, poszukać?Kobietki,
20 sierpnia 2018