elisse
Fanka BB :)
Jaki on już duży i super widać [emoji7] stópki do zacałowania.Przedstawiam Wam Wiktora
U mnie podobnie było [emoji849] po porodzie też miałam transfuzję. Chyba wszystkie możliwe żelaza w ciąży brałam. Teraz nawet nie wiem jak wyniki, ponieważ nie powiedzieli mi [emoji57]Kochana nie pije, ale jem dużo ziołomiodu z pokrzywy. On też ma bardzo dużo aktywnego żelaza. I nic
Za to maluch już będzie duży i wyraźnie wszystko będzie widać [emoji5]Pisałam i mi wcięlo część posta. Na telefonie mnie szlak trafia jak piszę nieraz mi wetnie albo skopiuje nie tu gdzie trzeba. Miało być, że ja połówkowe mam dopiero 18.04 to będzie 23tc w naszą rocznicę ślubu Lekarz tak mi się kazał umówić, że to najlepszy termin.
Skoro termin na 3 sierpnia, to na pewno w lipcu już przywitasz dziewczynki [emoji4]Dlatego spodziewam się porodu w lipcu, chciałabym donosić na maksa, ale termin mam na 3 sierpnia, także jak wyjdzie, zobaczymy. Ale chcenie a rzeczywistość to dwie różne sprawy
Śliczny maluszekMój dzidziulek, jeszcze bez imienia
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam nadzieję, że pomoże urolog i już nie będzie tak źle.Dzis rano zrobilam sobie badania krwi i moczu a wizyte u urologa mam dzis o 19 ale ide prywatnie. Mam nadzieje ze powie co mam robic i ze jakos pomoze..
Super [emoji4]Jestem juz po badaniach połówkowych, z synusiem wszystko ok [emoji3] waga synusia 346g [emoji7] lubię słuchać tych słów przepływ w porzadku , serce bicie prawidłowo, prawidlowo prawidlowo [emoji7] zapisałam sie na trzecie [emoji57] chodzę prywatnie do gina i nie mam możliwośći zrobienia tych badań na NFZ [emoji58] wizytę mam raz w msc ale ogólnie jestem zadowolona. Jeśli chodzi o badania prenatalne to zmieniłabym Panią na jakaś milsza [emoji39] ale nie mam wyboru (tzn mam ale musiałabym daleko jechać i stać w korkach)