Mamy wersję junior i potwierdzam fajna zabawaFajna jest gra "5 sekund", ja mam wersję dla dorosłych, ale jest też wersja dla dzieci, tylko nie wiem od jakiego wieku się nadaje
[emoji64]02.08.2018[emoji64]
Dzięki za podpowiedź
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mamy wersję junior i potwierdzam fajna zabawaFajna jest gra "5 sekund", ja mam wersję dla dorosłych, ale jest też wersja dla dzieci, tylko nie wiem od jakiego wieku się nadaje
[emoji64]02.08.2018[emoji64]
Chodzę troszkę więcej. Lekarz mi powiedział że mogę chodzić ale wiadomo dla swojego spokoju będę dużo odpoczywać. Ale dziś to jestem słaba po tym szpitalu i chyba nawet obiadu nie zrobie. trudno. ugotuje mąż najwyżej kiełbasy i zjemy z chlebem też będzie. trochę podupadam psychicznie bo od początku ciąży zawsze coś .. ale jeśli na połówkowym będzie w porządku to pewnie poczuje się lepiejNawet tak nie myśl. Będzie dobrze. Jak ty się czujesz? Chodzisz troszkę więcej czy nadal tylko leżysz?
Mój M to jakiś nieczuły jest. Dopiero jak się dziecko urodzi to dostaje świra. Przy pierwszej ciąży się obrażałam, zachęcałam żeby zmienił podejście ale to nic nie dało. Uspokoiłam się jak syn się urodził, że jest super ojcem, dzieciaki go uwielbiają więc teraz pewnie będzie podobnie. Tylko ma obawy jak się potwierdzi, że to dziewczynka bo on się boi obsługiwać dziewczynkę.
Ale sie tatus fajnie zaangazowalMój jak wychodzi do pracy to żegna się ze mną i z Kacperkiem
Oznajmił mi ostatnio że Kacperek musi mieć uwaga uwaga "miętowy" becik. Tak użył słowa MIĘTOWY a nie niebieski czy zielony. Normalnie szok!!! I jeszcze jedno, powiedział że jak będziemy na zakupach to kupi mu książeczkę i będzie czytał codziennie
Pobolewaja mnie delikatnie nerki albo kręgosłup na wysokosci nerek, trudno mi to stwierdzic. Przy siusianiu kompletnie nic nie piecze, nie boli. Oddajac mocz do badan byl ladny zolciutki a jak wrocilam z laboratorium i poszlam do toalety to znow woda rozowa.. Oczywiscie odezwe sie po wizycie i dam znac co mi lekarz powieDobrze, że dziś się dowiesz o co chodzi. Boli cię coś, nerki, przy siusianiu?
Daj znać wieczorkiem po wizycie
Ja mam strasznego lenia malo przytylas ja od samego poczatku juz 14 kg a jem zdrowo tzn nie obzeram sie fastfoodami i slodyczamijak się czujecie?? mnie coś głowa pobolewa, podobno dziś niskie ciśnienie jest .. ledwo wchodzę do swoich jeansów już, a w ostatnim tygodniu cały czas w leginsach siedziałam w domu ;P na wadze w końcu widać że jakieś 0.7 kg przytyłam od ostatniej wizyty hehe
Na stronce klikasz w swój login (personal details) - > settings - > Signature: zapisujesz date porodu-> Save ChangesWszystko fajnie ,tyle ze ,moja apka sie tak zawiesila ostro wiec ja odistalowalam.. zainstalowalam ponownie i nadal zawiecha.. wiec siedze na stronce
Ja mam strasznego lenia malo przytylas ja od samego poczatku juz 14 kg a jem zdrowo tzn nie obzeram sie fastfoodami i slodyczami
Okiiii moze znajdeNa stronce klikasz w swój login (personal details) - > settings - > Signature: zapisujesz date porodu-> Save Changes
nie wiem czy masz po angielsku czy po polsku, ale myślę, że to już najmniejszy problem
[emoji192]02.09.2018[emoji192]
Mój jak wychodzi do pracy to żegna się ze mną i z Kacperkiem
Oznajmił mi ostatnio że Kacperek musi mieć uwaga uwaga "miętowy" becik. Tak użył słowa MIĘTOWY a nie niebieski czy zielony. Normalnie szok!!! I jeszcze jedno, powiedział że jak będziemy na zakupach to kupi mu książeczkę i będzie czytał codziennie