reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

reklama
echh fajny post mi wyszedł... porównał te ruchy to zamkniętego wróbelka :D Przytyłam już 5kg i stwierdzam, że musze odstawić słodycze. Miewacie jeszcze mdłości? Ja ostatnio wymiotowałam i dzisiaj też czuję, że wszystko mi podchodzi do gardła:/
Mi minęły mdłości jakoś w 14 tc i już ani raz nie wróciły. Współczuję Wam tego, że nadal miewacie mdłości :(

[emoji64]02.08.2018[emoji64]

p19u43r85mf3dc6h.png

jak się czujecie:)?? mnie coś głowa pobolewa, podobno dziś niskie ciśnienie jest .. ledwo wchodzę do swoich jeansów już, a w ostatnim tygodniu cały czas w leginsach siedziałam w domu ;P na wadze w końcu widać że jakieś 0.7 kg przytyłam od ostatniej wizyty hehe :D
To parę dag juz masz na plusie :-)tez bym chciała dla świętego spokoju mieć nawet te 0.5 kg na plusie .Od początku ciąży ważę tyle samo. Mąż mi wczoraj oczywiście zrobił kazanie na ten temat poskarżyl się jeszcze mojej mamie ze dziecko rośnie a ja chudne :-D

To parę dag juz masz na plusie :-)tez bym chciała dla świętego spokoju mieć nawet te 0.5 kg na plusie .Od początku ciąży ważę tyle samo. Mąż mi wczoraj oczywiście zrobił kazanie na ten temat poskarżyl się jeszcze mojej mamie ze dziecko rośnie a ja chudne :-D
O widzę, że ci nasi mężowie to takie skarżypyty[emoji23]
A masz tak, że jesz już dużo więcej? Czy nadal normalnie?

16uds65gf2i39h6o.png

[emoji173]10.08.2018[emoji173]

reklama
O widzę, że ci nasi mężowie to takie skarżypyty[emoji23]
A masz tak, że jesz już dużo więcej? Czy nadal normalnie?

16uds65gf2i39h6o.png

[emoji173]10.08.2018[emoji173]
Oo..Twój tez? ?:-D
No właśnie ostatnio jakoś więcej jem niż na początku ciąży a ile słodyczy zjadłam w ostatnim czasie, i pary razy nawet maka zachaczyłam :p więcej jak na początku ciąży ale o połowę mniej jak przed ciążą :-) dziecko chyba ze mnie wysysa ostro, mam nadzieję że nie będzie żadnym klockiem :p

Do góry