reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Dziewczyny moglybyście powrzucać w sygnatury przewidywany termin porodu jak nie macie suwaczkow ? Wtedy łatwiej było by się zorientować kto jest na jakim etapie i czy np kopniaki Maluszków już są u kogoś w tym i w tym Tc, a np u mnie nie ..
Jak nie jest to dla Was problem, to z góry dziękuję:)

rfxggzu381pl78d4.png

[emoji192]02.09.2018[emoji192]
Spoko a jak to zrobic :D

reklama
Mój sobie coś ubzdural i mówi do małego " Przemuś " choć imię nie jest wybrane. I bajki do brzucha zaczął już kiedyś czytać ale mu nie pozwalam na to jeszcze :D jakoś boje się że coś złego się wydarzy a jak się tak przywiążemy to potem się nie podniesiemy

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom
Nawet tak nie myśl. Będzie dobrze. Jak ty się czujesz? Chodzisz troszkę więcej czy nadal tylko leżysz?
Mój M to jakiś nieczuły jest. Dopiero jak się dziecko urodzi to dostaje świra. Przy pierwszej ciąży się obrażałam, zachęcałam żeby zmienił podejście ale to nic nie dało. Uspokoiłam się jak syn się urodził, że jest super ojcem, dzieciaki go uwielbiają więc teraz pewnie będzie podobnie. Tylko ma obawy jak się potwierdzi, że to dziewczynka:biggrin2: bo on się boi obsługiwać dziewczynkę.

Kup dzieciakom Twistera, w to zagrają i sami i z wami (mi się "rymło") :D
Zajączek, cholera, trzeba będzie do szwagrów iść na śniadanie, pewnie kupią Jankowi jakąś mega niepotrzebną zabawkę, a starszemu kuwa czekoladę. Nie lubię czegoś takiego. Rozumiem, że Kuba nie jest synem mojego faceta, ale to mimo, że szesnastoletni, też ma swoje uczucia. A jak zwrócę uwagę, to się obrazi... zawsze mogę też nie iść... ale by była jazda hehehe
Dobry pomysł. Jeszcze nie mamy tej gry. Dzięki:)
Trochę głupio z ich strony. To już lepiej jakby 2ce dali symbolicznie po czekoladzie. No ole pewnie nie przetłumaczysz...eh rodzina. Ja brata dzieciakom muszę jakąś drobnostkę kupić jakieś słodycze.

Dziewczyny jak piszecie, że nie czujecie ruchów to macie na myśli, że w ogóle nie czujecie tam w brzuchu nic, nawet ucisku czy że nie ma takich typowych kopniaków?

Mnie potomek skopał dosłownie kilka razy ale praktycznie codziennie czuję w którymś momencie, że się gramoli i mam taki ucisk w środku w brzuchu. Wczoraj pchał się w jelita i żołądek w kierunku kręgosłupa wydaje mi się że to też kwalifikuje się jako ruchy, ale nie wiem, to moja pierwsza ciążą.
Wg mnie ruchy to ruchy :D wiadomo, że na początku są delikatniejsze, a dopiero później pewnie poczujemy takie typowo mocniejsze kopniaki

[emoji64]02.08.2018[emoji64]

p19u43r85mf3dc6h.png

Powiedz koniecznie, że jesteś w ciąży i że masz krwiomocz, powiedz że cię boli, gorączka itp naściemniaj niech cie przyjmą jak najszybciej.
Dzis rano zrobilam sobie badania krwi i moczu a wizyte u urologa mam dzis o 19 ale ide prywatnie. Mam nadzieje ze powie co mam robic i ze jakos pomoze..

Już mówię :)

Wchodzimy na początkową stronę aplikacji i w lewym górnym rogu klikamy na poziome kreseczki, następnie klikamy na ustawienia i tam wchodzimy w sygnaturę, wpisujemy termin porodu i zatwierdzamy OK:).I powinno działać!
b240195596a5a46f6fa82f43930f91c6.jpg
c0fe8de7a12df7d99e17792a568e8fc2.jpg
70870dfba4c4ba302237f615dd55240e.jpg
87b6c97da4ee321b9d34d1671dfe9aaf.jpg

rfxggzu381pl78d4.png

[emoji192]02.09.2018[emoji192]
Wszystko fajnie ,tyle ze ,moja apka sie tak zawiesila ostro wiec ja odistalowalam.. zainstalowalam ponownie i nadal zawiecha.. wiec siedze na stronce :D

reklama
Dzień dobry,
fajne macie te zdjęcia 4d, też się nie mogę doczekać mojego:) tnz mojego maluszka.
Dzieciaki wczoraj rozmawiali ze sobą, że za 6dni przyjdzie zajączek:biggrin2: muszę im coś ogarnąć nie mam pojęcia co kupić. Może macie jakiś pomysł co dla chłopaków 6,7latka? Najlepiej jakaś gra zręcznościowa, planszowa itp żadne auta bo mają pełno w się nie bawią.
Fajna jest gra "5 sekund", ja mam wersję dla dorosłych, ale jest też wersja dla dzieci, tylko nie wiem od jakiego wieku się nadaje :)

[emoji64]02.08.2018[emoji64]

p19u43r85mf3dc6h.png

Do góry