reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Mój dzidziulek, jeszcze bez imienia :)
d06748c748a99d63ede598ce7a641078.jpg
321137e8482fe5a4adc16eceb59d1b5a.jpg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja od jakiś 3 tyg czuję pukanie w środku ale tylko na dole brzucha...jak przykładałam rękę to niestety nic ani drgnięcia :) ale to pierwsza ciąża więc myślę że spokojnie do 22 tyg coś się zadzieje :) O właśnie mały się odezwał...chyba zasmakowała mu kanapka z nutellą :-D "mama chce więcej to jest dobre" haha :p:D

Spokojnie spokojnie :) ja na początku też czułam tylko od środa :)
Teraz najczęściej czuje i widzę kopniaki na wysokości blizny po cc w połowie jej długości :) także Babel pewnie jeszcze nóżkami w dół siedzi [emoji14]

ckai9jcg3ugxsgdl.png

atdcx1hp69ts3ous.png

Mój jak wychodzi do pracy to żegna się ze mną i z Kacperkiem :-D
Oznajmił mi ostatnio że Kacperek musi mieć uwaga uwaga "miętowy" becik. Tak użył słowa MIĘTOWY a nie niebieski czy zielony. Normalnie szok!!! I jeszcze jedno, powiedział że jak będziemy na zakupach to kupi mu książeczkę i będzie czytał codziennie :biggrin2:

Dziewczyny moglybyście powrzucać w sygnatury przewidywany termin porodu jak nie macie suwaczkow ? Wtedy łatwiej było by się zorientować kto jest na jakim etapie i czy np kopniaki Maluszków już są u kogoś w tym i w tym Tc, a np u mnie nie ..
Jak nie jest to dla Was problem, to z góry dziękuję:)

rfxggzu381pl78d4.png

[emoji192]02.09.2018[emoji192]

Dzień dobry,
fajne macie te zdjęcia 4d, też się nie mogę doczekać mojego:) tnz mojego maluszka.
Dzieciaki wczoraj rozmawiali ze sobą, że za 6dni przyjdzie zajączek:biggrin2: muszę im coś ogarnąć nie mam pojęcia co kupić. Może macie jakiś pomysł co dla chłopaków 6,7latka? Najlepiej jakaś gra zręcznościowa, planszowa itp żadne auta bo mają pełno w się nie bawią.

Mój jak wychodzi do pracy to żegna się ze mną i z Kacperkiem :-D
Oznajmił mi ostatnio że Kacperek musi mieć uwaga uwaga "miętowy" becik. Tak użył słowa MIĘTOWY a nie niebieski czy zielony. Normalnie szok!!! I jeszcze jedno, powiedział że jak będziemy na zakupach to kupi mu książeczkę i będzie czytał codziennie :biggrin2:
Mój sobie coś ubzdural i mówi do małego " Przemuś " choć imię nie jest wybrane. I bajki do brzucha zaczął już kiedyś czytać ale mu nie pozwalam na to jeszcze :D jakoś boje się że coś złego się wydarzy a jak się tak przywiążemy to potem się nie podniesiemy

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry,
fajne macie te zdjęcia 4d, też się nie mogę doczekać mojego:) tnz mojego maluszka.
Dzieciaki wczoraj rozmawiali ze sobą, że za 6dni przyjdzie zajączek:biggrin2: muszę im coś ogarnąć nie mam pojęcia co kupić. Może macie jakiś pomysł co dla chłopaków 6,7latka? Najlepiej jakaś gra zręcznościowa, planszowa itp żadne auta bo mają pełno w się nie bawią.

Kup dzieciakom Twistera, w to zagrają i sami i z wami (mi się "rymło") :D
Zajączek, cholera, trzeba będzie do szwagrów iść na śniadanie, pewnie kupią Jankowi jakąś mega niepotrzebną zabawkę, a starszemu kuwa czekoladę. Nie lubię czegoś takiego. Rozumiem, że Kuba nie jest synem mojego faceta, ale to mimo, że szesnastoletni, też ma swoje uczucia. A jak zwrócę uwagę, to się obrazi... zawsze mogę też nie iść... ale by była jazda hehehe

Do góry