reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

Mój dzidziulek, jeszcze bez imienia :)
d06748c748a99d63ede598ce7a641078.jpg
321137e8482fe5a4adc16eceb59d1b5a.jpg

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja od jakiś 3 tyg czuję pukanie w środku ale tylko na dole brzucha...jak przykładałam rękę to niestety nic ani drgnięcia :) ale to pierwsza ciąża więc myślę że spokojnie do 22 tyg coś się zadzieje :) O właśnie mały się odezwał...chyba zasmakowała mu kanapka z nutellą :-D "mama chce więcej to jest dobre" haha :p:D

Spokojnie spokojnie :) ja na początku też czułam tylko od środa :)
Teraz najczęściej czuje i widzę kopniaki na wysokości blizny po cc w połowie jej długości :) także Babel pewnie jeszcze nóżkami w dół siedzi [emoji14]

ckai9jcg3ugxsgdl.png

atdcx1hp69ts3ous.png

Mój jak wychodzi do pracy to żegna się ze mną i z Kacperkiem :-D
Oznajmił mi ostatnio że Kacperek musi mieć uwaga uwaga "miętowy" becik. Tak użył słowa MIĘTOWY a nie niebieski czy zielony. Normalnie szok!!! I jeszcze jedno, powiedział że jak będziemy na zakupach to kupi mu książeczkę i będzie czytał codziennie :biggrin2:

Dziewczyny moglybyście powrzucać w sygnatury przewidywany termin porodu jak nie macie suwaczkow ? Wtedy łatwiej było by się zorientować kto jest na jakim etapie i czy np kopniaki Maluszków już są u kogoś w tym i w tym Tc, a np u mnie nie ..
Jak nie jest to dla Was problem, to z góry dziękuję:)

rfxggzu381pl78d4.png

[emoji192]02.09.2018[emoji192]

Dzień dobry,
fajne macie te zdjęcia 4d, też się nie mogę doczekać mojego:) tnz mojego maluszka.
Dzieciaki wczoraj rozmawiali ze sobą, że za 6dni przyjdzie zajączek:biggrin2: muszę im coś ogarnąć nie mam pojęcia co kupić. Może macie jakiś pomysł co dla chłopaków 6,7latka? Najlepiej jakaś gra zręcznościowa, planszowa itp żadne auta bo mają pełno w się nie bawią.

Mój jak wychodzi do pracy to żegna się ze mną i z Kacperkiem :-D
Oznajmił mi ostatnio że Kacperek musi mieć uwaga uwaga "miętowy" becik. Tak użył słowa MIĘTOWY a nie niebieski czy zielony. Normalnie szok!!! I jeszcze jedno, powiedział że jak będziemy na zakupach to kupi mu książeczkę i będzie czytał codziennie :biggrin2:
Mój sobie coś ubzdural i mówi do małego " Przemuś " choć imię nie jest wybrane. I bajki do brzucha zaczął już kiedyś czytać ale mu nie pozwalam na to jeszcze :D jakoś boje się że coś złego się wydarzy a jak się tak przywiążemy to potem się nie podniesiemy

Napisane na Redmi Note 4 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dzień dobry,
fajne macie te zdjęcia 4d, też się nie mogę doczekać mojego:) tnz mojego maluszka.
Dzieciaki wczoraj rozmawiali ze sobą, że za 6dni przyjdzie zajączek:biggrin2: muszę im coś ogarnąć nie mam pojęcia co kupić. Może macie jakiś pomysł co dla chłopaków 6,7latka? Najlepiej jakaś gra zręcznościowa, planszowa itp żadne auta bo mają pełno w się nie bawią.

Kup dzieciakom Twistera, w to zagrają i sami i z wami (mi się "rymło") :D
Zajączek, cholera, trzeba będzie do szwagrów iść na śniadanie, pewnie kupią Jankowi jakąś mega niepotrzebną zabawkę, a starszemu kuwa czekoladę. Nie lubię czegoś takiego. Rozumiem, że Kuba nie jest synem mojego faceta, ale to mimo, że szesnastoletni, też ma swoje uczucia. A jak zwrócę uwagę, to się obrazi... zawsze mogę też nie iść... ale by była jazda hehehe

Do góry