GorzkaPomarańcza
Fanka BB :)
Mój dzidziulek, jeszcze bez imienia
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja od jakiś 3 tyg czuję pukanie w środku ale tylko na dole brzucha...jak przykładałam rękę to niestety nic ani drgnięcia ale to pierwsza ciąża więc myślę że spokojnie do 22 tyg coś się zadzieje O właśnie mały się odezwał...chyba zasmakowała mu kanapka z nutellą "mama chce więcej to jest dobre" haha
Strasznie dziwne te zdjęcia 3D ale fajnie mieć jakieś wyobrażenie My wymyśliliśmy z 6 propozycji ale żadna mnie do końca nie przekonuje@GorzkaPomarańcza śliczny dzidziuś. My też nie mamy imienia dla córki. Moja propozycja to Nadia a mojego Samanta.
Napisane na GT-N7100 w aplikacji Forum BabyBoom
Mój sobie coś ubzdural i mówi do małego " Przemuś " choć imię nie jest wybrane. I bajki do brzucha zaczął już kiedyś czytać ale mu nie pozwalam na to jeszcze jakoś boje się że coś złego się wydarzy a jak się tak przywiążemy to potem się nie podniesiemyMój jak wychodzi do pracy to żegna się ze mną i z Kacperkiem
Oznajmił mi ostatnio że Kacperek musi mieć uwaga uwaga "miętowy" becik. Tak użył słowa MIĘTOWY a nie niebieski czy zielony. Normalnie szok!!! I jeszcze jedno, powiedział że jak będziemy na zakupach to kupi mu książeczkę i będzie czytał codziennie
Dzień dobry,
fajne macie te zdjęcia 4d, też się nie mogę doczekać mojego tnz mojego maluszka.
Dzieciaki wczoraj rozmawiali ze sobą, że za 6dni przyjdzie zajączek muszę im coś ogarnąć nie mam pojęcia co kupić. Może macie jakiś pomysł co dla chłopaków 6,7latka? Najlepiej jakaś gra zręcznościowa, planszowa itp żadne auta bo mają pełno w się nie bawią.