reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe Mamy 2018

A właśnie i o ciąży dowiedzialam sie w dniu urodzin mojego taty. Mam nadzieję, ze to same szczęśliwe znaki. A tak wogole duzo osob u Was juz wie o ciazy? Przy pierwszej poinformowalismy szybko rodzine która rozpowiedziala dalej, no i po stracie kazdy dopytywal, brakowało mi spokoju, teraz narazie nikomu, choc tesciowa nawet ostatnio pytala, bo a to tam jechalismy a to tu ale narazie nic nie potwierdzilam
Wiedzą moi bliscy. Niezależnie jak się potoczy celebruję każdą chwilę [emoji173]

ckaigov3zxqq2hf2.png

reklama
Ja jeszcze nie robilam, jutro robie ze wzgledu ze musze dlugo czekac na wizyte a chce miec pewnosc ze wszystko jest ok.
To koniecznie daj znać :)

Ja już bety nie robię, żeby się nie stresować. Wizytę u gina mam 27.12, więc on okiem rzuci na usg, na którym ja nigdy nic nie widzę, i pewnie coś powie :)

8une3e3kboxodwaq.png

Ja zrobilam juz kilka. W sumie zawsze przyrost ponad 100 pr. raz 88 pr. najpierw jakos 350 pierwsza jaka robilam potem po 48 h ponad 900, znow później robilam i bylo jakos 1500 potem 3000 tys ponad i na koniec ponad 5500. Ciekawa jestem jutro jak.
Ja jeszcze nie robilam, jutro robie ze wzgledu ze musze dlugo czekac na wizyte a chce miec pewnosc ze wszystko jest ok.
Daj znać kochana jutro.

To koniecznie daj znać :)

Ja już bety nie robię, żeby się nie stresować. Wizytę u gina mam 27.12, więc on okiem rzuci na usg, na którym ja nigdy nic nie widzę, i pewnie coś powie :)

Napewno napisze :)

Ja pierwszy przyrost 400% a potem 200% [emoji33] ale to może dlatego że to same początki. Bo beta 9.27- 36.74 - 91.29.

ckaiyx8d63pd6voi.png

8une3e3kboxodwaq.png

Ja zrobie tylko 2 razy zeby tylko sie dowiedziec ze jest przyrost tak to bym sie chyba stresowala i znowu powtorzyla.

Ja zrobilam juz kilka. W sumie zawsze przyrost ponad 100 pr. raz 88 pr. najpierw jakos 350 pierwsza jaka robilam potem po 48 h ponad 900, znow później robilam i bylo jakos 1500 potem 3000 tys ponad i na koniec ponad 5500. Ciekawa jestem jutro jak.

Daj znać kochana jutro.

O ile bede miec wyniki to napewno napisze :) a jak nie to dopiero we wtorek.

Tak, pierwsza :)

U nas też nikt nie wie. Dopiero jak usłyszymy serduszko i będzie ok to w styczniu będziemy informować. Szkoda, bo fajnie byłoby w święta, ale wolę mieć spokój, zwłaszcza od teściowej.

Ludzie chcą w gruncie rzeczy dobrze dopytując się, ale nie przewidują, że może mogło pójść coś nie tak. Na pewno musiało być wam ciężko wtedy :(

8une3e3kboxodwaq.png
No u nas pewnie powiemy najblizszym w święta, czekamy tylko na usg we wtorek, oby było dobrze. Stresuje sie

reklama
Do góry