reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe Mamy 2018

A właśnie i o ciąży dowiedzialam sie w dniu urodzin mojego taty. Mam nadzieję, ze to same szczęśliwe znaki. A tak wogole duzo osob u Was juz wie o ciazy? Przy pierwszej poinformowalismy szybko rodzine która rozpowiedziala dalej, no i po stracie kazdy dopytywal, brakowało mi spokoju, teraz narazie nikomu, choc tesciowa nawet ostatnio pytala, bo a to tam jechalismy a to tu ale narazie nic nie potwierdzilam
Wiedzą moi bliscy. Niezależnie jak się potoczy celebruję każdą chwilę [emoji173]

ckaigov3zxqq2hf2.png

reklama
Ja jeszcze nie robilam, jutro robie ze wzgledu ze musze dlugo czekac na wizyte a chce miec pewnosc ze wszystko jest ok.
To koniecznie daj znać :)

Ja już bety nie robię, żeby się nie stresować. Wizytę u gina mam 27.12, więc on okiem rzuci na usg, na którym ja nigdy nic nie widzę, i pewnie coś powie :)

8une3e3kboxodwaq.png

Ja zrobilam juz kilka. W sumie zawsze przyrost ponad 100 pr. raz 88 pr. najpierw jakos 350 pierwsza jaka robilam potem po 48 h ponad 900, znow później robilam i bylo jakos 1500 potem 3000 tys ponad i na koniec ponad 5500. Ciekawa jestem jutro jak.
Ja jeszcze nie robilam, jutro robie ze wzgledu ze musze dlugo czekac na wizyte a chce miec pewnosc ze wszystko jest ok.
Daj znać kochana jutro.

To koniecznie daj znać :)

Ja już bety nie robię, żeby się nie stresować. Wizytę u gina mam 27.12, więc on okiem rzuci na usg, na którym ja nigdy nic nie widzę, i pewnie coś powie :)

Napewno napisze :)

Ja pierwszy przyrost 400% a potem 200% [emoji33] ale to może dlatego że to same początki. Bo beta 9.27- 36.74 - 91.29.

ckaiyx8d63pd6voi.png

8une3e3kboxodwaq.png

Ja zrobie tylko 2 razy zeby tylko sie dowiedziec ze jest przyrost tak to bym sie chyba stresowala i znowu powtorzyla.

Ja zrobilam juz kilka. W sumie zawsze przyrost ponad 100 pr. raz 88 pr. najpierw jakos 350 pierwsza jaka robilam potem po 48 h ponad 900, znow później robilam i bylo jakos 1500 potem 3000 tys ponad i na koniec ponad 5500. Ciekawa jestem jutro jak.

Daj znać kochana jutro.

O ile bede miec wyniki to napewno napisze :) a jak nie to dopiero we wtorek.

Tak, pierwsza :)

U nas też nikt nie wie. Dopiero jak usłyszymy serduszko i będzie ok to w styczniu będziemy informować. Szkoda, bo fajnie byłoby w święta, ale wolę mieć spokój, zwłaszcza od teściowej.

Ludzie chcą w gruncie rzeczy dobrze dopytując się, ale nie przewidują, że może mogło pójść coś nie tak. Na pewno musiało być wam ciężko wtedy :(

8une3e3kboxodwaq.png
No u nas pewnie powiemy najblizszym w święta, czekamy tylko na usg we wtorek, oby było dobrze. Stresuje sie

reklama
Do góry