reklama
madziula92
Fanka BB :)
Dzięki wielkie mam nadzieję że do świąt mi przejdzie@KatiNails , @madziula92 zycze Wam szybkiego powrotu do zdrowia :*
@GorzkaPomarańcza. Sama Ci sie cera unormowala czy cos zrobilas? Ja caly czas jestem na luteinie i tak sie czasem zastanawiam czy to nie przez to ze lekarz wciaz jeszcze kaze mi sie faszerowac tymi hormonami moja cera wciaz jest w tak paskudnym stanie..
Napisane na ASUS_X008D w aplikacji Forum BabyBoom
Maljan
Biedna, znowu coś. Ale teraz po antybiotyku Ci pewnie już szybko przejdzieMówiłam coś ze dochodzę do siebie ? Od wczoraj wieczorem straciłam głos. Właśnie wróciłam od lekarza - antybiotyk. I dostałam jeszcze lekki opitol że jak następnym razem złapie mnie infekcja mam nie zwlekać bo się w domu dokuruje tylko od razu przychodzić żeby na patologii ciąży nie wylądowała.
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
[emoji64]02.08.2018[emoji64]
Anulaa88
Też byłabym za tym żebyś sprawdziła czy nie masz alergii. Ja na początku ciąży miała okropną cerę, po odstawieniu paru rzeczy jedzeniowych i zmianie kremu okazało się że teraz jest super[emoji4]Z racji tego ze nigdy nie mialam zadnych alergii w ogole o tym nie pomyslalam. Chyba zapisze sie do dermatologa i zobacze co mi powie..
[emoji173]10.08.2018[emoji173]
E
Ewka34
Gość
U mnie jej nie maHej mam jedno pytanie widział ktoś wiosnę? bo podobno miała przyjść a nie wiem gdzieś zaginęła
Biedroneczka10
W Krakowie jest w miarę ciepło słońce co jakiś czas wychodzi zza chmurekHej mam jedno pytanie widział ktoś wiosnę? bo podobno miała przyjść a nie wiem gdzieś zaginęła
Ale się śmiałam sama do siebie jak czytałam odpowiedzi o pielęgnacji chłopaka hahaha. Co to napletek i stulejka muszę chyba męża spytać on to chyba powinienem wiedzieć
Fiorna
W Krakowie jest w miarę ciepło słońce co jakiś czas wychodzi zza chmurek
To niedaleko, ja z Bielska-Białej i nie ma. Podzielcie się troszkę chociaż na weekend
GorzkaPomarańcza
@martini31 sama się unormowała, może hormony też się uspokoiły? Teraz mnie wkurzają brązowe plamki na twarzy
reklama
.rudzielec
Ja, odpukać w niemalowane, na razie mam spokój z cera. Ale w pierwszym trymestrze, na początku drugiego to masakra!!
@GorzkaPomarańcza u mnie jak wyjdzie słońce to się piegi pokażą. Ale akurat nie mam z nimi problemu. Podobno dodają mi urody [emoji12] a Ty masz jakieś przebarwienia czy jakieś zmiany?
20 sierpnia 2018
@GorzkaPomarańcza u mnie jak wyjdzie słońce to się piegi pokażą. Ale akurat nie mam z nimi problemu. Podobno dodają mi urody [emoji12] a Ty masz jakieś przebarwienia czy jakieś zmiany?
20 sierpnia 2018