Kamila198234
Fanka BB :)
Asinka według terminu chyba 1 w kolejce
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O to i Ty już na dniachJa wg miesiączki 26 lipiec a USG 2 sierpnia. Pierwszą ciążę przenośilam dwa tyg więc jeśli się sprawdzi to będę sierpniowka
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Kamila lekarka się dziwi że nic mnie nie bierze jak rozwarcie już na 2 cm do tego główka w kanale . Od czerwca musiałam leżeć żeby wytrwać a teraz się okazuje że być może i przenosze
Nieźle z takim rozwarciem w 1 ciąży to już na porodówce leżałam
Agness jak zdrówko kochana?
Olgierda daj znać jak podróż w góry?
Odzywajcie się dziewczyny już ostatnia prosta.
W środę może już będzie 1 bobas
Super że wyjazd się udał. Trzeba ładować energię przed wielkim dniemHej☺trochę mnie nie było i widzę ze juz niektóre z Was są blisko...
Kamila podróż przeżyłam bo na szczęście nie było aż tak gorąco ale musiałam potem dzień odpoczywać. Robiliśmy dużo przerw i nawet mi kręgosłup nie dokuczal. Teraz jest gorzej bo strasznie mnie boli kark i promieniuje na ręce. W nocy się budzę i jęcze z bólu. Musze chyba się nauczyć spac na siedząco bo tylko wtedy nie boli. To chyba przez to ze nie moje łóżko i przede wszystkim nie moja podunia....ale i tak warto było przyjechać. W domu już wariowalam a tu chociaż na górki popatrzę. W razie czego mam torbę do szpitala ale nic nie wskazuje na to żeby miało być wcześniej. Jeszcze tylko katar mi nie chce przejść od 4 tygodni. Lekarz powiedział ze w ciazy mogą się uwydatnic alergie. A to jest upierdliwe bo cały czas mam nos zatkany i nie mogę normalnie oddychać. Nie wiem jak Wy ale ja niestety ciągle mojemu narzekam ze to mnie boli lub tamto. On ma naprawdę anielska cierpliwość. ☺