reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
U mnie jak w kalejdoskopie. Wczoraj byłam u gina z wynikami badań i na kontrolę wagi czy nadal przybiera na wadze i czy myśleć o cesarce. Synuś oręż tydzień prawie nic nie urósł. Wtedy miał taki skok to teraz zwolnił. Waży 2900 to 34t4d i jak był większy o daty z miesiączki prawie 3 tygodnie to Tera tydzień. Znowu nastawiamy się na naturalny. Wizyta za 2 tygodnie i zobaczymy. Badania super, brzuch się opuścił ale jeszcze posiedzi trochę o dziwo czym bliżej tym mi skurcze przepowiadające odpuściły. Więc mam nadzieję że jeszcze miesiąc pochodzę niech sobie rośnie

reklama
W którym tygodniu ciąży miałyście w pełni spakowana torbę do szpitala a w którym rozstawione łòżeczo?
Ja w 31tc rozstawilam łóżeczko bo jak przyszlo to poskrecalismy, zeby sprawdzić czy wszystko ok i tak stoi [emoji14] a od 32tc zaczelam pakować torbe na raty i tak tylko odhaczalam z listy co juz mam :) teraz 36tc prawie i torba juz w pelni wyposazona :)

Asinka powodzenia! Czekany na wieści! :)
Torbę mam chyba od 35-36 tyg spakowana.
Lozeczko juz dawno rozstawione, kosz, wózek, wszystko odświeżone, ubranka poprasowane w komodzie, kosmetyki w szufladach.
Jedyne co czeka to posciel, chlopaki maja ubrać jak będę w szpitalu. Ciekawe jak im pójdzie ;)

Kurcze, ciągle wychodzi mi opryszczka na ustach! Juz nie wiem co robić :/

My patrzacna zdjęcie Małego na USG 3d widzimy podobieństwo do starszego! :))
Usteczka jak serduszka i brodka okrągła ❤❤
Bracia ❤❤
Miłego dnia wszystkim!

Asinka czekamy na wiesci i trzymamy kciuki!!!

Ja nie mam nic przeciwko gościom. Zwłaszcza, gdy odwiedzają nas przyjaciele. Można czuć się swobodnie i wyluzować w ich pbecnosci. Po porodzie to najbardziej dobija mnie samotnosc, a jak jakaś przyjaciółka wpadnie z dobrym słowem to aż miło się robi.

U mnie dziś 35t4d. Torba jeszcze nie spakowana. Ciuszki nie poprane, kosmeetyki dla mnie nie kupione. Równo m-c został do porodu, bo mam na 21.08 termin. Po wczorajszej wizycie lekarz twierdzi, że raczej nie dotrwam. Szyjka skrócona, a mała 2652g. Byle do 1go wytrzymać.

To ja tak na szybko. Mały zrobił mi taką niespodziankę dzisiaj, że obrócił się w poprzek brzucha i czeka mnie cesarka. Możliwe że dzisiaj

Napisane na SM-N910F w aplikacji Forum BabyBoom

15.30 już po wszystkim. Leon, 3200g i 53 cm [emoji4]
1500651152-aaaaaa.jpeg

reklama
Do góry