Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja mam tylko 2. Pomyślałam ze maz mi wezmie do domu, wypierze i przywiezie.
Ja mam tylko 2. Pomyślałam ze maz mi wezmie do domu, wypierze i przywiezie.
Ja do porodu brałam starą koszulkę od męża. Taką za dużo i potem do kosza. Szkoda koszul ciążowych.Ja tez biore 2 koszule tylko ale boje sie ze po porodzie jedna wrzuce w kosz bo z tego co wiem to w naszym szpitalu rodzi sie we wlasnej koszuli [emoji53] troche glupio bo to bedzie brudne z krwi i z wszystkiego.. wg mnie powinni dawac jednorazowe.. chyba ze sama sobie taka kupie gdzies widzialam na necie
Kurde ja od meza nie wezme, za krotka bym miala [emoji14] potem bede po korytarzu chodzic z kroplowka i swiecic golym tylkiem przy okazji [emoji23][emoji23] pomysle jeszcze troche czasu mam [emoji5]Ja do porodu brałam starą koszulkę od męża. Taką za dużo i potem do kosza. Szkoda koszul ciążowych.