reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Ja mam tylko 2. Pomyślałam ze maz mi wezmie do domu, wypierze i przywiezie.
Ja mam tylko 2. Pomyślałam ze maz mi wezmie do domu, wypierze i przywiezie.

Właśnie i ja mam dwie ale ostatnio wymyślam że za mało ale mam taką długa tunikę bawełniana z guziczkami to najwyżej wezmę na zapas. W Tesco są teraz fajne ubrania pasujące na duży brzuszek takie letnie luźne -30%

Chyba mam syndrom już wicia gniazda bo już chciałabym mieć wszystko ustawione poprasowane i cały czas muszę się powstrzymywać aby nie dokupować ciuszkòw. Pamiętam z Julcia dużo wcześniej już nawet pościel w łòżeczku leżała a potem 2 razy przed porodem prana i prasowana Teraz sobie obiecałam że poczekam ale ciężko się powstrzymać. A to jeszcze około 10 tygodni. Czas leci mi szybko. W lipcu jeszcze krótkie wakacje gdzieś blisko i będzie sierpień .

Witam serdecznie,

Jestem fotografem specjalizującym się w fotografii dziecięcej. Aktualnie poszukuję 2-3 przyszłych mam z Łodzi, które spodziewają się rozwiązania w sierpniu tego roku i po porodzie chciałyby wziąć udział w nieodpłatnej sesji noworodkowej służącej poszerzeniu mojego portfolio. Więcej informacji przekaże na priv.

Pozdrawiam,

Ja tez biore 2 koszule tylko :) ale boje sie ze po porodzie jedna wrzuce w kosz bo z tego co wiem to w naszym szpitalu rodzi sie we wlasnej koszuli [emoji53] troche glupio bo to bedzie brudne z krwi i z wszystkiego.. wg mnie powinni dawac jednorazowe.. chyba ze sama sobie taka kupie gdzies widzialam na necie

Ja tez biore 2 koszule tylko :) ale boje sie ze po porodzie jedna wrzuce w kosz bo z tego co wiem to w naszym szpitalu rodzi sie we wlasnej koszuli [emoji53] troche glupio bo to bedzie brudne z krwi i z wszystkiego.. wg mnie powinni dawac jednorazowe.. chyba ze sama sobie taka kupie gdzies widzialam na necie

Ja do porodu brałam starą koszulkę od męża. Taką za dużo i potem do kosza. Szkoda koszul ciążowych.

reklama
Ja do porodu brałam starą koszulkę od męża. Taką za dużo i potem do kosza. Szkoda koszul ciążowych.
Kurde ja od meza nie wezme, za krotka bym miala [emoji14] potem bede po korytarzu chodzic z kroplowka i swiecic golym tylkiem przy okazji [emoji23][emoji23] pomysle jeszcze troche czasu mam [emoji5]
A odnoszac sie do innego tematu, tez was tak ciagnie w podbrzuszu? Kurde ja to ostatnio wyprostowac sie nie moglam chodzilam z takim garbem.. Chyba maly sie przekrecil w bok, jeszcze wzdecia doszly do tego.. moja zmora i moze temu tak [emoji53] dopiero teraz zaczynam odczuwac czym jest 3 trymestr i jeszcze jak sobie pomysle ze bedzie coraz gorzej [emoji23]

Do góry