reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
W sumie juz nie nastawiam sie, ze musze wiedziec co bedzie to bedzie [emoji14] narazie wszystko kupuje w neutralnych kolorach [emoji4]
1494258740-aaaaaa.jpeg

1494258750-aaaaaa.jpeg

Ktorys z tych kocykow bede kupowac, tylko czekam az dostepna bedzie bawelna z lapaczami snow (z tego co mi napisali to w polowie maja). A wy, ktory byscie mi doradzily [emoji12]?

Mięta śliczny kolorek

Z mięta ładniejsze. Kupujesz taką pulchna poduche??? Ja na poczatek mam 2 kocyki bawelniany i taki ala pluszowy (nie pamietam z czego) a dopiero na zimę kolderka. W zestawie z plaska jak placek poduszka ale nie wiem czy dam malutkiej

Ile macie sweterkow na rozmiar do 62? Mam jeden, kombinezon, welur/bawelna i taka sama bluza ala kurteczka i nie wiem czy styknie czy za mało ;(

@kotomiś to dużo masz. Ja mam 2 rompersy, zestaw na wyjscie ze szpitala, sweter, sukienke i jeansy. Reszte sie kupi potem albo dostanie[emoji12]

Dostałam dziś w pracy tak w kość, że nie mogę do teraz dojść do siebie. Mam nadzieję, że jutro lepiej poplanują. Niewiele przerwy miałam i jeszcze w trakcie na pobranie krwi leciałam, a do tego był objazd więc ledwie czas na jedzenie miałam...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Z mięta ładniejsze. Kupujesz taką pulchna poduche??? Ja na poczatek mam 2 kocyki bawelniany i taki ala pluszowy (nie pamietam z czego) a dopiero na zimę kolderka. W zestawie z plaska jak placek poduszka ale nie wiem czy dam malutkiej
Nie - plaska poduszke biore - taka jest tylko na zdjeciu pogladowym [emoji6] no i wypelnienie kocyka zimowe [emoji6] ja dalej nie mam nic z ubranek [emoji53]

1494271517-aaaaaa.jpeg

I ten wozek chyba z Milu Kids, ogladalam w sklepie to wydaje mi sie lepiej wykonany niz Riko [emoji14]

Och ja z migrenami w tej ciąży na biężąco.
Vercia mi się podoba ten komplet miętowy.
Ja też mam komplet z miętą dla chłopczyka.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Doriq no nie żartuj...ja mam już 3 reklamówki ciuszków.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuje Doriq, zaraz poczytam :*
Vercia, ja tez mam wizytę 12! Ciekawa jestem ile juz mój syneczek wazy :)
Dziewczyny, ale dzisiaj dostalam w kość w pracy, biodra chcą mi się rozpaść na milion kawałków.
Mialam dzisiaj dyżury na boisku, zmarzlam okropnie ale moje uczennice zawsze dotrzymuja mi towarzystwa  i jest wesoło.
Jeda wspomniała dzisiaj ze lubi chleb z pasztetem i ogorkiem kiszonym...I ja dostalam od razu slinotoku. Mężowi wyslalam smsa żeby po drodze z pracy kupił pasztet i ogorki, które wlozylam do sloika na malosolne :p

reklama
Do góry