reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Mnie właśnie długo trzyma Jutro zadzwonię do gina i się umòwie Dzisiaj na razie spokòj Myślę że to przepowiadające ale wolę się upewnić Na ostatniej wizycie nie sprawdzał szyjki więc teraz poproszę.
Ty jeszcze chodzisz do pracy? Mi już na początku ciąży twardniał na koniec pracy dużo czasu spędzałam w aucie i lekarz wygonił na zwolnienie. Na początku się nie zgodziłam ale przy kolejnej wizycie już nie protestowałam Były dni że jechałam na zebranie no. 600 km

Kamila to pytanie o pracy było do mnie? Tak, pracuje. W szkole zaczyna się najgorszy i najgoretszy czas teraz. Skoro nie wzielam zwolnienia wczesniej to teraz muszę zamknąć wszystkie sprawy a niestety jest tego dużo i wymaga to mojej obecności w pracy.
Planuje wziąć trochę wolnego po połowie maja ale to wszystko zależy od tego czy wyrobie się do tego czasu z tym co sobie zalozylam do wykonania. Mam nadzieje ze dam rade. Jutro będzie ciężko bo bol bioder bardzo się nasilił a dzisiaj dodatkowo migrena z wymiotami w gratisie. I jak tu się skupić na robocie.,.No i szkoda mi mojej klasy, bo w przypadku mojej nieobecności mieliby każda godzinę z innym nauczycielem

Ja nie kupuje laktatora...przy obydwóch córkach raz lub 2 razy go użyłam.
Jazka trzymam kciuki byś jak najdłużej wytrwała w dwupaczku.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Jazka moja córcia 9 maja kończy 5 latek.
Mój synek nadal poprzecznie w brzuchu leży...ale jeszcze ma czas na obrót.
Moja młodsza córka w 36 tc się przekręciła.A urodziła się z konkretną wagą 4400 g w 42 tc.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry