Kamila198234
Fanka BB :)
Ja kupiłam miętę dla swojego chłopca
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mięta śliczny kolorekW sumie juz nie nastawiam sie, ze musze wiedziec co bedzie to bedzie [emoji14] narazie wszystko kupuje w neutralnych kolorach [emoji4]
Ktorys z tych kocykow bede kupowac, tylko czekam az dostepna bedzie bawelna z lapaczami snow (z tego co mi napisali to w polowie maja). A wy, ktory byscie mi doradzily [emoji12]?
Nie - plaska poduszke biore - taka jest tylko na zdjeciu pogladowym [emoji6] no i wypelnienie kocyka zimowe [emoji6] ja dalej nie mam nic z ubranek [emoji53]Z mięta ładniejsze. Kupujesz taką pulchna poduche??? Ja na poczatek mam 2 kocyki bawelniany i taki ala pluszowy (nie pamietam z czego) a dopiero na zimę kolderka. W zestawie z plaska jak placek poduszka ale nie wiem czy dam malutkiej