reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
W sumie juz nie nastawiam sie, ze musze wiedziec co bedzie to bedzie [emoji14] narazie wszystko kupuje w neutralnych kolorach [emoji4]
1494258740-aaaaaa.jpeg

1494258750-aaaaaa.jpeg

Ktorys z tych kocykow bede kupowac, tylko czekam az dostepna bedzie bawelna z lapaczami snow (z tego co mi napisali to w polowie maja). A wy, ktory byscie mi doradzily [emoji12]?

Mięta śliczny kolorek

Z mięta ładniejsze. Kupujesz taką pulchna poduche??? Ja na poczatek mam 2 kocyki bawelniany i taki ala pluszowy (nie pamietam z czego) a dopiero na zimę kolderka. W zestawie z plaska jak placek poduszka ale nie wiem czy dam malutkiej

Ile macie sweterkow na rozmiar do 62? Mam jeden, kombinezon, welur/bawelna i taka sama bluza ala kurteczka i nie wiem czy styknie czy za mało ;(

@kotomiś to dużo masz. Ja mam 2 rompersy, zestaw na wyjscie ze szpitala, sweter, sukienke i jeansy. Reszte sie kupi potem albo dostanie[emoji12]

Dostałam dziś w pracy tak w kość, że nie mogę do teraz dojść do siebie. Mam nadzieję, że jutro lepiej poplanują. Niewiele przerwy miałam i jeszcze w trakcie na pobranie krwi leciałam, a do tego był objazd więc ledwie czas na jedzenie miałam...

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Z mięta ładniejsze. Kupujesz taką pulchna poduche??? Ja na poczatek mam 2 kocyki bawelniany i taki ala pluszowy (nie pamietam z czego) a dopiero na zimę kolderka. W zestawie z plaska jak placek poduszka ale nie wiem czy dam malutkiej
Nie - plaska poduszke biore - taka jest tylko na zdjeciu pogladowym [emoji6] no i wypelnienie kocyka zimowe [emoji6] ja dalej nie mam nic z ubranek [emoji53]

1494271517-aaaaaa.jpeg

I ten wozek chyba z Milu Kids, ogladalam w sklepie to wydaje mi sie lepiej wykonany niz Riko [emoji14]

Och ja z migrenami w tej ciąży na biężąco.
Vercia mi się podoba ten komplet miętowy.
Ja też mam komplet z miętą dla chłopczyka.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Doriq no nie żartuj...ja mam już 3 reklamówki ciuszków.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziękuje Doriq, zaraz poczytam :*
Vercia, ja tez mam wizytę 12! Ciekawa jestem ile juz mój syneczek wazy :)
Dziewczyny, ale dzisiaj dostalam w kość w pracy, biodra chcą mi się rozpaść na milion kawałków.
Mialam dzisiaj dyżury na boisku, zmarzlam okropnie ale moje uczennice zawsze dotrzymuja mi towarzystwa  i jest wesoło.
Jeda wspomniała dzisiaj ze lubi chleb z pasztetem i ogorkiem kiszonym...I ja dostalam od razu slinotoku. Mężowi wyslalam smsa żeby po drodze z pracy kupił pasztet i ogorki, które wlozylam do sloika na malosolne :p

reklama
Do góry