Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
25_pixel wiem że jestem uzależniona.Ale jakoś funkcjonować trzeba.Przynajmniej energy drinki odłożyłam...a ta kawka dzidziusiowi nie zaszkodzi.
Kamila najważniejsze że dzidziusia widziałaś.
Dziobo zwykle dziewczynki są bardziej wstydliwe.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja mam urodziny 12 września więc teoretycznie też mogłabym te 2 tygodnie po terminie. Kto wie. Wolałabym w wakacje ale nie mnie wybierać datę porodu. Synuś już nie rośnie tak gwałtownie jak wcześniej. Wczoraj lekarz powiedział że te ostatnie 2 tygodnie już tak nie przybrał więc może nie będzie tak duży jak to się zapowiadało.
Mam urodziny 5 września. Tak sąmo jak moja ukochana, nieżyjąca już babcia. Termin na 27 sierpnia. Będę ustawiać cesarkę na urodziny, ku podtrzymaniu tradycji [emoji6]