reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Super, ja też mam poprawkę połòwkowego bo Filip spał i nie był zainteresowany badaniem i buźki nie pokazał. Byłam z còrką a mały nas olał Jedyne co ma do pokazania już od genetycznego w 13 tygodniu to to że jest chłopcem i ostatnio zamiast zdjęcia buźki gin wydrukował dla męża na pamiątkę zdjęcie jąder i penisa. Na poprawkę z połòwkowego znowu idę z còrką i zamierzam skorzystać z waszej rady że snikersem, wiem jak fika po cukrze

reklama
Mój Filipek na początku 22 tygodnia ważył ok. 470 g buźkę pokazał bardzo chętnie, już teraz widać, że usta ma po tacie :D

nzjddqk3tkdt67wj.png

Ostatnia edycja:
Kamila mój Marcinek też na usg połówkowym spał i pewnie dlatego tylko pokazał wszystko co babka chciała i dał pomierzyć bo w 12 tc tak odginał szyję że nie dało mu się się zmierzyć nt.Jak nie śpi to łobuzuje że nic go nie idzie zmierzyć.
Mój ważył 670 g.w 23 tc.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Jupi i po anemii Odebrałam wyniki wszystko idealnie morfologia magnez żelazo wapń oraz mocz. Będę pilnowała diety ale cieszę się że anemia odeszła Jutro południu wizyta już nie mogę się doczekać na USG

Ja piję kawę.Pracuje w nocy więc potrzebuje czasem paliwa energetycznego.Przez jakiś czas odrzuciłam kawę ale strasznie głowa mnie bolała.I wróciłam do kawki 1 dziennie.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Głowa cię bolała, bo odstawiłaś. Jest to identyczne jak w przypadku głodu nikotynowego. Kawa niestety uzależnia. Ale i ty i ja nadal pracujemy. Jakoś musimy się obudzić czasami [emoji12]

Mój Filipek na początku 22 tygodnia ważył ok. 470 g buźkę pokazał bardzo chętnie, już teraz widać, że usta ma po tacie :D

Hej Gosiula :) czy tym tygodniu było tak ładnie widsc twarz? :) jestem zainteresowana pójściem na usg 4d żeby zobaczyć twarz mojego maleństwa, bo na prenatalnych w 19 tygodniu nie chciał pokazać :( Teraz jestem w 22 tygodniu 6dzien i chce iść na takie 4d żeby mieć pamiątkę :) jaka cena badań u Ciebie?

Ostatnia edycja:
@szczęśliwamama96 Nawet bardzo ładnie ;) Zapłaciłam 200 zł i było warto. Zobaczyłam dokładnie całą twarz, nawet miny robił :D Widok bezcenny, ale zależy jeszcze od sprzętu i ginekologa, bo zadzwoniłam do jakiejś kliniki to powiedzieli mi, że buzie można zobaczyć dopiero około 30 tygodnia i u nich kosztuje to 270 zł jakoś, ale zaryzykowałam u innego lekarza i jestem bardzo zadowolona dostałam zdjęcia i film na DVD :)

I po wizycie Filip 23tc waga 620g Wszytko super Oczywiście znowu nie upolowaliśmy pozycji do zdjęcia twarzy i już 3 zdjęcie jąder. Płeć znam od 13 ty tygodnia bo to jest to co ma do pokazania przy każdym USG . Za 3 tygodnie mam 3d wtedy zadziałam z cukrem i może złapie ujęcie buźki. Najważniejsze że wszystko dobrze i pożegnaliśmy anemię

reklama
Kamila, ale te nasze chlopaki do siebie podobne! :pMój tez w 23 tyg ważył 620 g i tez ciągle święci jajkami na USG od końca trzeciego miesiąca :D

Do góry