Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To super [emoji6] tez bym chciala corcie [emoji5]Cześć jestem Ewelina mam termin na 17. sierpnia 2017 Co do płci jeszcze nie wiadomo na 100%, ale na 70% określono, że to dziewczynka
To super [emoji6] ja dopiero mam wizyte 14 kwietnia (chodze na nfz) to moze wtedy dzidzia sie ustawi odpowiednio [emoji12] na prenatalne sie nie wybieram bo nie ma takiej potrzeby, nikt u mnie nie choruje ani u meza, a pozatym nie chce sie denerwowac niepotrzebnie i slyszalam tez, ze lekarze sa rozni, ze badanie ktore powinno trwac 40 minut trwa 7.. to po co wyrzucac 220 zl w bloto.Witam wieczorowa pora,
Wpadam sie pochwalić, ze dzis usłyszałam wyniki badan genetycznych z krwi. Spodziewamy sie zdrowego chłopca! <3
Caly dzien ciesze sie jak niepoważna!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom