Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki [emoji4] uspokoiłaś mnie troche. W sumie ja nigdy nie miałam problemów z tarczycą, jedynie teraz w ciąży. Na rychy dalej czekam z niecierpliwością [emoji30] czasem czuje takie "bulgotanie", ale sama nie wiem czy to dzidzia czy jelita.@Vercia spokojnie, TSH w ciąży rośnie bo tarczyca musi ciężej pracować. Jedna daje radę a inna potrzebuje leków. Ja mam co 4 tygodnie wizytę u endokrynologa i za każdym razem mam dawkę zmienianą bo tarczyca tak szaleje. Ostatnio byłam w poniedziałek, TSH ok 2,5 i zmiana leków na euthyrox 88 i 100 ( w sobotę i niedzielę). Ale ja muszę brać taka dużą dawkę bo bez niej mam uhuhu dużo więcej Zaparć nie mam, ale miałam
Ah no i jak gin ma specjalizację z endokrynologii to nie musisz iść specjalnie do innego lekarza bo Twój Cię poprowadzi
@aneczqa Ja jestem w pierwszej ciezy, 19 tydzień i wczoraj poczułam pierwszy konkretny ruch, a raczej obrót Tymka. Piękne uczucie, udało się nawet mężowi wyczuć twardą gulałkę ) Wcześniej czułam takie jakby delikatne pukniecia, ale to znikoma ilość i nie wiem do końca czy to na pewno to. Wszystko zależy od naszej anatomii, mi też lekarze mówili że do 21 powinno się już coś poczuć, ale nie będzie to regularnie