Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak, 19+5 dzisiaj. A no szczerze mówiąc mam częstsze drzemki popołudniu, a później w nocy mam problem z zasypianiem. Czasami z nudów w dzień przysypiam. No, ale staram się wyjść na zewnątrz, jak jest ładna pogoda, a nie kisić się w domu@kasiamikosz to super ze dzidzia zdrowa[emoji5]Pewnie ze lepiej chuchac na zimne niz pozniej zalowac.Aa i polowkowe juz mialas ja dopiero 30 marca .Ogolnie jak sie czujesz? Bo mnie dopada ostatnio spanie dosc czesto.
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom
Ojej gratulacje, szybciutko wam się udałoCześć dziewczyny może mnie jeszcze pamiętacie. Nie mam dostępu do zamkniętego wątku, więc postanowiłam napisać tutaj. Byłam sierpniówką, bardzo cieszyłam się na tę ciąże, niestety los zadecydował inaczej i w 10tyg poroniłam. W lutym dostałam @ po łyżeczkowaniu, w 16dc poszliśmy na wizytę, żeby sprawdzić czy wszystko jest ok w środku, okazało się, że endo idealnie 11mm i pęcherzyk 21mm na granicy pęknięcia. Lekarz kazał się starać, bo nie widział żadnych przeciwskazań. Wczoraj mialam termin @ i na teście zobaczyłam drugą kreskę, była delikatna, ale nie tak żeby pod światło trzeba było ją oglądać. Dziś pojechaliśmy na betę i wynosi 220,9 ... chyba się udało